24sedam/Alo/A.M. NJENU KUMU SVI ZNATE Ovako je izgledalo venčanje poznate pevačice, a sada su isplivali detalji koji su bili čuvani od javnosti 19:35 Vip 0
Alo/K.G. ODLUČILA DA SE POVUČE IZ JAVNOSTI Supruga Petra Graše ovako uživa u trudnoći (FOTO) 13:18 Vip 0
SrpskiTelegraf/Alo/Đ.M. UZELA JE PARE NAMENJENE BOLESNOM DETETU! Otkrivene strašne stvari iz Dalilinog života, zadrugarka je raskrinkana za sva vremena! 19:35 Vip 1
Alo/I.G. IZBRISALA GA IZ ŽIVOTA KAO GUMICOM! Seve ne želi ništa sa Igorom, šokirala sve novim potezom! 17:25 Vip 3
Alo/I.G. IZVAJANO TELO! Kuma Ane Ivanović se pohvalila na društvenim mrežama, godinama vešto čuva sve tajne o slavnoj teniserki! 13:49 Vip 0
Alo/K.G. RANIJE SAM MU KOPALA PO TELEFONU Vanja Mijatović otkrila detalje iz svog privatnog života, a ova koleginica će joj biti kuma 12:41 Vip 0
Pink/Alo/K.G. VELIKO SLAVLJE U DOMU MIODRAGA RADONJIĆA! Glumac danas krstio sina, a ova njegova koleginica je kumovala! (FOTO) 17:40 Razonoda 0
Alo/K.G. MILENA DRAVIĆ I DRAGAN NIKOLIĆ VENČALI SU SE NA SNIMANJU FILMA! Ova poznata glumica im je bila kuma! (FOTO) 15:43 Razonoda 0
Blic/Alo/D.S. SLOBODA I VOJIN IMAJU SLAVNE KUMOVE, DA LI ZNATE KO SU ONI?! Oboje su glumci, a ona važi za pravu lepoticu! 09:46 Razonoda 0
Alo/I.G. DRUŽE SE OD DETINJSTVA! Ona će biti kuma na venčanju Anastasije Ražnatović, evo koja lepotica je u pitanju! 21:10 Vip 0
Alo.rs/D. I. CECA DAVILA SAŠU POPOVIĆA Dirnuo je u ono što ne sme, zbog ove rečenice ga je ščepala za vrat! 07:29 Vip 0
Alo/Đ.M. ONA JE VENČALA CECU I ARKANA! Bila je poznata voditeljka, imala blistavu karijeru, a onda je ubijena u stravičnoj sačekuši kada je imala 25 godina! 11:50 Vip 0
Alo/D.S. JA SAM TVOJA OPI*ENA KUMA Andreana Čekić čestitala Katarini Grujić rođenje ćerke, ovo su reči upućene maloj Katji! 14:56 Vip 0
Alo/D.S. KUMO, TVOJ GLAS MI ODZVANJA U GLAVI! Ana Bekuta slomljena zbog smrti Merime Njegomir, oprostila se od nje dirljivim rečima! 11:51 Vip 0
Alo/D.S. OGLASIO SE DRAGOLJUB, BIVŠI PARTNER MERIME NJEGOMIR Đinđićev kum skrhan od bola: Strašno sam se potresao... 11:42 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. OVAKO IZGLEDA PRVI MUŽ SANJE KUŽET Razveli su se nakon godinu dana, a kuma joj je bila Lepa Brena! 08:25 Vip 0
Alo/D.S. ŠOK! CECA UDARILA VIKI MILJKOVIĆ NA SNIMANJU ZVEZDA GRANDA! Kamera sve zabeležila, evo kako se sve odigralo! 17:44 Vip 0
Alo/Đ.M. POBEDILA JE OPAKU BOLEST! Ova poznata voditeljka je kuma Nataši Bekvalac, iz istog su grada, a ovaj detalj sigurno niste znali! 13:15 Vip 0
Blic/Alo.rs/D. I. KUMA MARINE TUCAKOVIĆ NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE Strpala sam je u utorak u Hitnu pomoć! 08:35 Vip 1
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
ODLETEO DEO LIMA S KROVA, PAO SAOBRAĆAJNI ZNAK Vetar pravi haos po Beogradu, RHMZ upozorava gde će negde da duva i ORKANSKOM JAČINOM 11:13 Vesti 0
TRANSFER KOJI BI UZDRMAO PLANETU Ronaldo dobio poziv od bivšeg trenera da se odrekne 200 miliona evra 11:15