NIKOLI ROKVIĆU ŽENA I DECA POLETELI U ZAGRLJAJ! Emotivne scene ispred manastira, majka mu donela specijalno iznenađenje! 18:40 Vip 0
NIKOLA ROKVIĆ ZAPLAKAO NA KRAJU PUTA! Pevač se potpuno slomio, nije mogao da sakrije emocije 16:30 Vip 0
NIKOLA ZA DVA SATA STIŽE NA CILJ Rokvić se ukrcao na trajekt, a na ostrvu ga čeka iznenađenje 15:00 Vip 0
NIKOLA ROKVIĆ U OVOM STANJU PRELAZI POSLEDNJE KILOMETRE Supruga Bojana preplavljena emocijama, momentalno se oglasila! 13:05 Vip 0
SAŠA MATIĆ DONIRAO NOVAC NIKOLI ROKVIĆU Pevač podržao kolegu ka cilju, uputio mu i jake reči 11:43 Vip 0
PRINOVA U PORODICI ROKVIĆ Nikola sa poslednjeg dana pešačenja objavio srećne vesti: "Jedan dečak je došao na svet" 09:25 Vip 0
NIKOLA ROKVIĆ DANAS STIŽE NA CILJ U Egini ga čeka porodica, evo koliko novca je skupio za mesec dana 08:55 Vip 0
ROKVIĆ SUTRA STIŽE NA CILJ Nikola se oglasio, evo koliko miliona je skupio za ovih 29 dana 12:50 Vip 0
ROKVIĆ SE MOMENTALNO OBRATIO BOSILJČIĆU! Nije mogao da sakrije emocije nakon pešačenja, reagovala i Jelena Tomašević! 21:28 Vip 0
IVAN BOSILJČIĆ SE PRIDRUŽIO NIKOLI U PEŠAČENJU Pevač ne može da sakrije sreću, zagrlio ga i poručio samo jedno! 11:17 Vip 0
NIKOLA ROKVIĆ MOMENTALNO PREKINUO PEŠAČENJE Zbog posete našeg poznatog glumca zasijao od sreće, ovo mu nikada neće zaboraviti! 07:40 Vip 0
NIKOLA ROKVIĆ NE MOŽE DA SAKRIJE EMOCIJE Evo šta se pevaču desilo tokom pešačenja ka Grčkoj, odmah se oglasio 20:40 Vip 0
SPREMA SE VELIKO IZNENAĐENJE ZA NIKOLU ROKVIĆA! Pevač ni ne sluti šta ga čeka tokom pešačenja, njegova supruga sve otkrila! 12:20 Vip 0
ON JE NIKOLU ROKVIĆA PRESREO TOKOM PEŠAČENJA Pevač se hitno obratio javnosti, ono što su zajedno uradili oduševilo je javnost! 10:30 Vip 0
NIKOLA ROKVIĆ IZGUBLJEN U ŠUMI PUNOJ VUKOVA Pevač preplašen pao sa nizbrdice: "Ne bi se vratio odatle" 20:59 Vip 0
GOVORILI SU DA SAM SELJANKA! Naša pevačica završila u suzama zbog Rokvića: Rekli su da sam dno dna! 10:50 Vip 0
NIKOLA ROKVIĆ PEŠAČI KROZ ŠUMU U KOJOJ IMA VUKOVA! Nakon što je doživeo napad na hodočašću, pevač naišao na nove muke 12:00 Vip 0
NAPADNUT NIKOLA ROKVIĆ Pevač otkrio jezive detalje: "To je borba za život, nabadao sam ih na štapove" 16:54 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
MUŠKARAC PREBAČEN U MRTVAČNICU, PA SPREMLJEN ZA KREMACIJU Kamera snimila neverovatan preokret, ljudi zanemeli od šoka! 12:01 Razonoda 0