SAZNALO SE KOLIKI JE HONORAR MAJE MARINKOVIĆ Od sume će vam se zavrteti u glavi, mesečno dobija ogromnu svotu novca! 13:00 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ IZLAZI BEZ DINARA IZ RIJALITIJA! Rijaliti učesnik izgubio sav honorar, sve se saznalo! 11:17 Vip 2
IVAN MARINKOVIĆ ŽESTOKO KAŽNJEN! Eskalacija nasilja u Eliti, obezbeđenje ne zna gde će pre, produkcija momentalno reagovala! 21:42 Vip 0
HITNA REAKCIJA PRODUKCIJE NAKON ŠTO JE JELENA PREBILA ŽANU! Učesnica Elite žestoko udarena po džepu! 18:39 Vip 0
ČELNICI PINK TELEVIZIJE ŽESTOKO KAZNILI ANELI AHMIĆ! Veliki šef doneo hitnu odluku, evo šta se desilo! 07:30 Vip 1
ZADRUGARKA KAŽNJENA TROMESEČNIM HONORAROM Prekršila strogo pravilo, Veliki šef hitno reagovao 13:20 Vip 0
NEMILOSRDNA KAZNA ČELNIKA PINK TELEVIZIJE! Hitno obaveštenje Velikog šefa, ovaj učesnik prekršio strogo pravilo! 19:00 Vip 0
OTKRIVAMO HONORAR JOVANE TOMIĆ MATORE U ELITI! Imala brutalan uslov za produkciju, od cifre vam neće biti dobro 07:00 Vip 0
EVO KOLIKI JE HONORAR LEPOM MIĆI! Ni ne slutite o kojoj cifri je reč, evo koliko para dobija od čelnika Pink televizije 19:35 Vip 0
ONA JE NAJPLAĆENIJA GLUMICA U SRBIJI U poznatoj seriji imala je najveći honorar, zaradila basnoslovnu cifru! 11:07 Vip 0
HITNA REAKCIJA ČELNIKA PINKA Reper uništio deo imanja u Beloj kući, veliki šef ga žestoko udario po džepu! 13:48 Vip 0
KONAČNO OTKRIVEN CECIN HONORAR U ZVEZDAMA GRANDA Cifra premašuje milion evra, neće vam biti dobro od ukupnog iznosa! 14:59 Vip 0
CENA MI JE SKOČILA DUPLO Sandra Afrika otkrila koliko zaradi za samo jednu noć, ovu pesmu otpeva 20 puta za veče 08:55 Vip 0
NIKAD BRUTALNIJE KAZNE U ELITI! Oglasio se sam vrh Pinka, momentalna reakcija, učesnici udareni po džepu! 17:38 Vip 0
NASTUP 18.000 EVRA I SKANDALOZNI ZAHTEVI! Isplivalo šta sve Senidah traži za nju i članove benda, ove prohteve nema ni Madona! 22:20 Vip 0
HBO ĆE BIKOVIĆU ISPLATITI CEO HONORAR! Glumac povukao šmekerski potez, otkrio kome daje celokupan iznos 15:26 Vip 0
RADIO SAM ZA 25 EVRA! Nenad Okanović se setio početka karijete, pa otkrio detalj iz prijateljstva sa Mandom: Kada sam dobio sina... 07:00 Vip 0
RADILA SAM ŠEST GODINA BEZ DINARA, DOBILA SAM KAZNU Sanja Marinković konačno priznala šta se dešavalo iza kamera, šok detalji 07:00 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ovan izlazi iz problema, Devici preokret u vezi, Škorpiju muči migrena 05:00 Razonoda 0
IZ "PIONIRA" NA PRVENSTVO EVROPE Košarkaši Srbije u revanšu protiv Danaca žele plasman na evropski šampionat 08:20