Blic/Alo/E.N. ODLUKA PADA DANAS U PODNE Da li će se đaci družiti u klupama ili sve opet postaje virtuelno?! 08:07 Vesti 0
BOJANA PAUNOVIĆ Onlajn nastava i sedenje kod kuće uništili đake u Srbiji! Ubi ih nesanica od kompa i igrica 07:00 Vesti 0
Alo!/RTS DRUGA DIMENZIJA Đaci krenuli u škole, talibani ih obilaze: Sablasni PLAVI kamen ispred obrazovne ustanove tužan podsetnik 22:37 Vesti 0
Blic/Alo/E.N. MASKE NEOPHODNE ZA SVE Ministarstvo prosvete donelo odluku: Moraće da je poštuju i vakcinisani, OVO su jedini izuzeci 12:29 Vesti 0
Novosti/Alo.rs/J.P. UPOZORENJE PIO FONDA Korisnici mogu ostati bez penzija, ukoliko ne donesu ovaj dokument 15:49 Vesti 0
MIRJANA JEMOVIĆ MAČUŽIĆ VEĆINA NE ZNA ZA OVO Novi propisi štite učenike mlađih razreda, Prvaci ne mogu da ponavljaju! 07:00 Vesti 0
EKIPA ALO BRAVO Svetske sportske igre učenika osnovnih škola u Beogradu, Školarijada kao prava olimpijada 07:00 Vesti 0
Novosti/Alo.rs/I.T. POČINJU POPRAVNI ISPITI! Učenici sa slabim ocenama su završili raspust 13:51 Vesti 0
Alo.rs/Blic/I.L. DOPIS POČEO DA KRUŽI PO ŠKOLAMA Odluka za 10 dana, nastavni kadar da bude spreman na sledeće 19:14 Vesti 0
RTS/Alo.rs/I.T. RODITELJI, ĐACI, STIGLO ZVANIČNO OBAVEŠTENJE Kako da konkurišete za povraćaj novca za kupljene udžbenike, postoji rok! 09:11 Vesti 1
Alo.rs Učiteljica mi je rekla da moje dete ne ume da čita, i da je morao da nauči do polaska u školu! Sve više roditelja đaka prvaka plaća privatne časove svojoj deci, a ovo su razlozi 19:41 Vesti 1
Tanjug/Alo.rs/I.T. MASKE, TESTIRANJE TRIPUT NEDELJNO I "NINDŽA PASOŠ" Kako će izgledati školska godina u zemlji srpskih gastarbajtera 12:15 Vesti 0
Alo!/Novosti/M. Š. Goran Vesić najavio besplatne udžbenike za školarce, EVO kako da se prijavite 16:48 BIZ 3
Alo!/Novosti/M. Š. RODITELJI I ĐACI ZNAJTE Ovo je kalendar svih školskih obaveza i dana raspusta 13:18 Vesti 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
IZLAZI SAMO SA ONIMA SA "DUBOKIM DŽEPOM" I SEBE NAZIVA PRINCEZOM "Ovo je moj tip bogataša, ali jedno me strašno odbija" 08:39