Alo/N.D. "ALKOHOL JE TO PRAVIO OD MENE" Miroslav Ilić otkrio kada je prestao da pije, jednog jutra stao je pred ikonu, a ovo je presudilo! 07:24 Vip 0
Alo/A.J. SKANDALOZNO Milica Dabović otkrila koji je njen porok, ima veze sa Darkom Lazićem, javnost šokirana! 19:17 Vip 0
Alo/A.J. "TO ME UZBUĐUJE" Dara Bubamara otkrila da li uživa u narkoticima, njen odgovor šokirao sve u studiju 19:20 Vip 0
Blic/Alo/B.S. VESNA ZMIJANAC PRIZNALA SA KAKVIM POROCIMA SE BORILA "Nema ništa tužnije od pijane žene" 14:40 Vip 0
Republika/Alo/B.S. Era Ojdanić otkriva na šta voli da troši novac "ŽENE SU MI POROK, ALI BEŽIM OD ALJKAVIH PEVAČICA" 09:15 Vip 0
Blic/Alo/N.D. "TRAŽIO JE POMOĆ U ALKOHOLU OD 13. GODINE" Anabela kroz suze progovorila o braku sa Andrejem: O OVOME NIKADA NIJE PRIČALA 09:40 Vip 0
Infomer/Alo/N.D. "PROKOCKAO SAM 400.000 EVRA" Zola progovorio o poročnom životu, pa priznao: JEO SAM HLEB I PARIZER! 10:00 Vip 0
Alo/N.D. EKSKLUZIVNO Prvi kadrovi filma "Kafana na Balkanu": LUKAS U KREVETU SA GOLIM ŽENAMA (FOTO) 21:35 Vip 0
Alo/N.D. TURBULENTAN ŽIVOT AVE KARABATIĆ Odala se porocima, bila na lečenju, izobličila se od gojaznosti, A ONDA JE NESTALA 20:10 Vip 0
Republika/Alo/N.D. "OSAM GODINA SAM BIO ZAVISAN OD KOKAINA" Folker otkrio detalje svoje mračne prošlosti: MNOGE MOJE KOLEGE SU TAKO PROPALE 11:40 Vip 0
Alo/N.D. "VOLEO BIH DA SE SVOJSKI NAPIJEM" Željko Samardžić progovorio o porocima, PA ŠOKIRAO 22:45 Vip 0
Alo/N.D. "POSLE TAKVIH EPIZODA SAM SE LEČIO PO NEKOLIKO MESECI" Miroslav Ilić otvoreno o problemu sa alkoholom, pevač PRIZNAO ŠTA JE URADIO PIJAN 22:10 Vip 0
Republika/Alo/N.D. POROCI SU IZA MENE Velika ispovest Darka Lazića : Glava mi je bila u torbi, probao sam svašta! 21:10 Vip 0
Alo/N.D. "NEMAM MU*A DA SE ROKNEM IZ PIŠTOLJA, TO RADIM POSTEPENO I MANJE BOLNO" Bane Vidaković nikad iskrenije o bolesti zavisnosti 17:40 Vip 0
Grandonline/Alo/N.D. IAKO POZIRA U TANGAMA, MAMA JE KONZERVATIVNA Savo Perović progovorio o odrastanju, nemaštini i ocu alkoholičaru 12:00 Vip 0
Alo/N.D. TUGU SAM ZALIVAO ALKOHOLOM Nući progovorio o porocima, pa priznao: Sada to kontrolišem 09:40 Vip 0
Informer/Alo/N.D. BILA SAM KOKAINSKI ZAVISNIK Eva Ras ogolila dušu i progovorila o ocu koji je napustio, krahu braka kao i misterioznoj smrti svoje majke 08:52 Vip 0
PROTESTI U SRBIJI POČELI ČIM SE TRAMP VRATIO NA VLAST U SAD Profesor Čedomir Antić “U RINGU” skenirao aktuelnu političku situaciju 20:00 Vesti 0
SIN NOVOG PAZARA Adem Ljajić za "Sport.alo" progovorio o dolasku kući, povratku u Partizan, pa otkrio sve o Mihi i šta se desilo sa reprezentacijom (VIDEO) 12:00
IKONA JE BILA NAJMANJE ŠTENE, A POSTALA JE NAJVEĆI HEROJ Njen vodič otkriva sve o ljubimici nacije (VIDEO) 06:00 Hronika 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
CELA SRBIJA PLAČE ZAJEDNO SA MLADOM "Od dede sam na svadbi dobila koverat, kada sam ga otvorila, reka suza mi je potekla niz obraze" 15:53