Alo/A.J. NEMOJ DA PUŠIŠ PA ĆEŠ IMATI Pevačica progovorila o svojoj imovini i kako je zaradila toliki luksuz 16:41 Vip 1
Alo/A.J. PROBUDIO SAM SE, A ONA JE BILA MRTVA! Bolna ispovest poznatog pevača čija supruga je umrla od predoziranja! 11:26 Vip 0
Republika/Alo/K.G. IZGUBIO VIŠE OD 70.000.000 NA KOCKI! Lukas progovorio o javnim kućama, ženama i otkrio koga vidi kao svog naslednika na estradi! 22:30 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. NISAM IMAO GDE DA SE DROGIRAM! Poznati pevač šokirao izjavom, otvorio dušu i o supruzi koju nikada nismo videli u javnosti, a ovo je razlog 09:55 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. ČETIRI GODINE NIJE LIZNUO ALKOHOL! Zvezda Granda imao problema sa porocima, ova pevačica ga izvukla, a on otkrio šokantne detalje kafanskog života 15:31 Vip 0
Alo/N.Denda DALILINA MAJKA ZBOG HEROINA ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI! Ekskluzivno otkrivamo mračne tajne porodice Mujić! 08:30 Vip 2
Alo/Đ.M. ESTRADA U KANDŽAMA POROKA! Se*s, droga, alkohol i kocka uništavale su život pevača i pevačica, a on je izvukao najdeblji kraj! 08:04 Vip 0
Blic/Alo/K.G. PEVAČICA OGOLILA DUŠU! Zlata Petrović ispričala potresne detalje iz svog detinjstva: Dan danas ne znam da li je to moj biološki otac! 08:45 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. KOLEGINICA MI JE DALA DA PRVI PUT PROBAM DROGU! Đani otvorio dušu, Albanci su pokušali da mu siluju tetku, pevač je prošao kroz pravi pakao! 07:48 Vip 0
Alo/Nina Denda OSTAVIO SAM ALKOHOL, MENJAM ŽIVOT IZ KORENA! Aca Lukas ogolio dušu za jubilarni 5.000 broj Alo! novina i otkrio jednu veliku tajnu! 07:00 Vip 0
Alo/Nina Denda RIJALITI PLUS OTKRIVA Đuričić se vratio poročnom životu: Miki duguje 15.000 evra zelenašima! 09:00 Vip 0
Telegraf/Alo/K.G. TO ME VOZI Najtraženiji pevač je na doktorskim studijama književnosti, a sada je progovorio i o porocima! 18:20 Vip 0
24sedam/Alo/K.G. SAMO HEROIN NISAM PROBAO Đorđe David progovorio o gubitku oca i porocima! 21:11 Vip 2
Alo/Vesna Đorđević DOK PEVAM MISLIM NA DŽEJA! Aco Pejović otvorio dušu o pokojnom kolegi, pevač iskreno progovorio i o brojnim porocima na estradi 07:05 Razonoda 0
N.D. ALO PAPARACO Bojkovićeva se prepustila porocima pa je preterivala u alkoholu, duvanu, ali i klopi: Ceca puši i meša žestinu s vinom! (FOTO) 07:20 Razonoda 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SRBI SLAVE VELIKE SVETITELJE Danas je veoma važan dan za sve pravoslavce, veruje se da ovaj običaj donosi isceljenje 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 23. NOVEMBAR Vaga će sklopiti isplativ usmeni dogovor, Raku sledi važno poznanstvo, Strelcu nervna napetost 05:00 Razonoda 0