Alo.rs/D. I. TANJA SAVIĆ OBJAVILA SVOJU ODLUKU Pevačica se oglasila i otkrila šta će od sada preduzeti! 14:18 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. DRAŠKO DOPUTOVAO U SRBIJU ZBOG TANJE! Otkriveno na kojoj tajnoj lokaciji su se sastali pevačica i imućni političar, a pao je i poljubac! 21:03 Vip 0
Novosti/Alo/D.S. OBLIO ME HLADAN ZNOJ, DRAŠKO TO NIJE ZASLUŽIO Tanja Savić šokirana Dušanovim pretnjama Stanivukoviću, pevačica uplašena! 22:40 Vip 0
Alo.rs/D. I. TANJA PROGOVORILA O NOVOM DEČKU Svuda snimici Draška i nje, a evo šta pevačica kaže 12:40 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. TANJA I DRAŠKO SE POMIRILI! Isplivao dokaz da su pevačica i imućni političar ponovo bliski, a evo i šta je uradio da je osvoji nakon svega! 19:35 Vip 1
Alo/I.G. OGLASILA SE LJUBINA ŽENA! Evo šta je imala da kaže povodom pevačeve afere sa maloletnicom 23:00 Vip 0
Alo.rs NAJVEĆA LAŽ DO SADA Marinika Tepić posle drogiranih kokošaka izmislila novu budalaštinu! Ko će ovoj ženi više išta verovati?! 16:29 Vesti 0
Kurir/Alo.rs/D. I. PORODICA POLUDELA ZBOG VEZE S TANJOM Bosanski političar krio vezu sa pevačicom, njegovi najbliži se žestoko usprotivili! 18:47 Vip 1
Blic/Alo/Đ.M. NAKON OTKRIVANJA AFERE SA DRAŠKOM! Tanjini roditelji u strahu zbog dece, mole pevačicu da uradi samo jednu stvar, upleten i bivši muž!? 09:09 Vip 0
Blic/Alo/D.S. JA SAM ISPUNJENA ŽENA Tanju Savić pitali o aferi sa Draškom Stanivukovićem, evo šta je rekla! 22:13 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. ZOLA JE IPAK BIO U PRAVU! Majka Milice Veselinović raskrinkala ćerku i otkrila sve o njenoj aferi sa Tomovićem, Mensur će poludeti od besa! 08:20 Vip 1
HYPE TV/Alo/D.S. AKO JOJ NIJE BILO DOBRO SA SUPRUGOM, TREBALO JE DA SE RAZVEDE Jovana Jeremić otkrila sve o ljubavi Tanje Savić i Draška Stanivukovića! 18:34 Vip 0
Pink/Alo/D.S. OGLASILA SE ĆERKA MILORADA DODIKA Otkrila šokantne detalje o aferi Draška Stanivukovića i Tanje Savić! 15:50 Vip 0
Alo/J.L. ZNAM SVE! Jovana Jeremić otkriva nove šok detalje Tanjine afere sa Draškom Stanivukovićem, upleten još jedan političar, a to nije sve! (VIDEO) 12:01 Vip 10
Alo/Đ.M. UZVRAĆA UDARAC! Devojka Draška Stanivukovića ovim potezom jasno stavila do znanja šta misli o njegovoj aferi sa Tanjom, a evo šta je uradila! 11:20 Vip 1
AKurir/Alo.rs/D. I. OGLASIO SE MUŽ TANJE SAVIĆ Dušan javno otkrio šta misli o aferi svoje supruge sa Stanivukovićem! 22:49 Vip 0
24Sedam/Alo/Đ.M. VEOMA JE IMUĆAN I ZGODAN! Ovo je poznati političar sa kojim je Tanja Savić imala tajnu aferu?! 13:55 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. TANJA SAVIĆ SE VIĐALA SA POLITIČAREM IZ BOSNE! Poznata voditeljka raskrinkala pevačicu i obelodanila sve o njenoj aferi! 12:02 Vip 0
SIN NOVOG PAZARA Adem Ljajić za "Sport.alo" progovorio o dolasku kući, povratku u Partizan, pa otkrio sve o Mihi i šta se desilo sa reprezentacijom (VIDEO) 12:00
IKONA JE BILA NAJMANJE ŠTENE, A POSTALA JE NAJVEĆI HEROJ Njen vodič otkriva sve o ljubimici nacije (VIDEO) 06:00 Hronika 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
JA SAM PRAVOSLAVNI SRBIN PO VERI Novi ambasador SAD Mark Brnović: Odnosi SAD i Srbije su na prekretnici 21:45 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 29. MART Blizance čeka susret sa prijateljima, Jarcu je potrebna samoća, a šta je sa ostalima? 19:16
ARENA ZAGRMELA KAO NIKADA OVE SEZONE "Delije" probile granicu, evo kolika je buka izmerena (VIDEO) 21:07