TUŽILAC TRAŽI PO 20 GODINA ZA UROŠA BLAŽIĆA I NJEGOVOG OCA "Ovako nešto ne može i ne sme da se desi u Srbiji" 11:34 Hronika 0
HAOS NA SUĐENJU ZBOG NEISKRENOG OBRAĆANJA MONSTRUMA "Raskinuli ste, pa si krenuo da nam ubijaš decu" 11:34 Hronika 0
SVESTAN SAM DA SAM MRTAV ČOVEK Uroš Blažić govorio pred sudom, ove njegove reči su SVE ZAPREPASTILE 11:06 Hronika 0
TUŽILAC: BLAŽIĆ SVOJOM PREDSTAVOM POKAZAO ODSUSTVO EMPATIJE Cilj njegove odbrane bio da pomogne ocu 11:06 Hronika 0
TUŽILAC ĆE DANAS TRAŽITI KAZNU ZA KRVNIKA Za masakr u Duboni i Malom Orašju saslušano 50 svedoka 10:31 Hronika 0
PORODIČNA DRAMA Sestra ne prestaje da upada bratu u sobu, on je prebio kao vola u kupusu - oboje žestoko kažnjeni na sudu! 09:35 Razonoda 0
BLAŽIĆ SVAKI DINAR KOJI JE DOBIO DAO DA KUPI ORUŽJE U garaži napravio mehanizam za punjenje 12:10 Hronika 0
BLAŽIĆ BIO URAČUNLJIV U TRENUTKU ZLOČINA Psihijatar o mentalnom sklopu optuženog za masovno ubistvo 10:40 Hronika 0
ONA DA DELI MOJU IMOVINU?! TU MI POČIVA DETE! Rat između Miše Grofa i Nikoline Pišek ne jenjava, spremni da idu na sud 21:04 Vip 0
SARIN POSLEDNJI VRISAK Komšije otkrile horor! Porodica pobegla, ostavili izlomljeno telo ćerke u kući! 13:57 Vesti 0
ISTRAGA O CURENJU INFORMACIJA IZ PREDMETA "RIBNIKAR": Naloženo ispitivanje povrede tajnosti postupka 14:14 Hronika 0
MOŽE LI SE ZBOG NEPLAĆENE PREKRŠAJNE KAZNE IĆI U ZATVOR? Kada vide kontrolu u prevozu, građani šalju poruku za kartu, ali BEZUSPEŠNO 07:47 Vesti 0
KOJA JE TO SPREGA IZMEĐU OPOZICIJE I SUDA? Odluka o ukidanju presude Nikoli Petroviću prvo stigla kod opozicije, branilac još uvek nije dobio rešenje! 17:13 Vesti 0
ZAJEDNO SA TRI DRUGARA SILOVAO ROĐENU SUPRUGU PREKO 100 PUTA! Šokantni dokazi izneti pred sudom - šest sati je SNIMALI! 12:56 Vesti 0
Vlasnik mesare iz komšiluka povećao cenu pileta za 141 dinar - završio na sudu! Ovo je kazna koju mora da plati 18:24 BIZ 0
SARA NIJE KUPILA KARTU U VOZU, GODINU DANA KASNIJE DOŽIVELA ŠOK: Stiglo joj je pismo da joj preti i robija! 18:22 BIZ 0
DIJALOG I OSMEH UVEK, POGOTOVO KADA TO NIJE LAKO Sara Pavkov, najmlađa ministarka, gostovala U RINGU 20:00 Vesti 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
RUSI SU PROBILI LINIJU FRONTA Krenulo zauzimanje ključnog uporišta - od Ukrajinaca ni traga ni glasa! (MAPA) 17:19 Vesti 0
LETELA SAM AVIONOM KADA SAM OSETILA NEOPISIVU BOL Žena je bila u kritičnom stanju, život joj je visio o koncu, ali onda je ugledala ovo 13:47