Alo/J.J. ČEŠKANJE SA ANĐELOM JE DOVELO DO NJIHOVOG KRAHA?! Bivši dečko Sandre Rešić izneo sve detalje njihovog raskida 16:34 Vip 0
Alo/Đ.M. ON JE DŽELAT, ENERGETSKI VAMPIR! Zadrugari izgovorili na Dejanov račun brutalne stvari i javno obelodanili kako muči ljude kada ga kamere ne snimaju! 13:15 Vip 1
Alo/J.J. MOJI LJUBAVNI ODNOSI SU BOLESNI! Car iskreno o svojoj sreći u Zadruzi, Aleks ponizila Dejana, a evo ko je za Sandru najnesrećniji! 16:18 Vip 0
Republika/Alo/K.G. DEJAN JE TRAŽIO DA GA RUČNO ZADOVOLJIM! Sandra Rešić raskrinkala Dragojevića i otkrila njegove mračne tajne! 09:02 Vip 3
Alo/A.M. PRVO SUPRUG DEJAN, A SADA LJUBAVNIK CAR! Muškarci Dalile Dragojević plen su ove takmičarke Zadruge?! 16:52 Vip 0
Alo/K.G. MUKE ŽIVE, NE ZNA ŠTA ĆE SA ŽIVOTOM! Sandra Rešić očajna, požalila se Janjušu na problem koji je muči! 15:06 Vip 1
Alo/K.G. REŠIĆKA JE ODLEPILA ZA DRAGOJEVIĆEM! Zorica Marković oplela po Sandri, pa se dotakla Dalile i Cara! 21:14 Vip 0
Alo/K.G. NIŠTA ME CICA NIJE NAUČILA! Sandra Rešić traži da dobije orden za glupost jer je verovala Dejanu! 20:45 Vip 0
Alo/A.M. HOĆE DA SKRENE PRIČU SA SVOJE IZDAJE! Rešićka i Đedović opleli po nekadašnjem prijatelju: Dalila je sto puta bolji čovek od njega! 14:27 Vip 2
Alo/J.M. MIKI ĐURIČIĆ ZNA KADA NAPUŠTA ZADRUGU 5? U prisnom razgovoru sa Rešićkom otkrio do sada nepoznate detalje! 18:17 Vip 0
Alo/K.G. GUŠI SE U SUZAMA! Sandra potpuno slomljena jecala na sav glas nakon izlaganja o prijateljstvu sa Dejanom! 17:57 Vip 2
Alo/K.G. LOŠ JE ČOVEK! Sandra bez dlake na jeziku progovorila o odnosu sa Dejanom nakon što je izjavio da je njihovo prijateljstvo bilo gluma! 17:33 Vip 0
Alo/A.M. ŠTA ĆE OVAJ MUČENIK! Svi bruje o Miljaninom ponašanju prema dečku, niko ne može da veruje! 15:05 Vip 2
Alo/J.M. DA LI TO ANĐELO OTVORENO MUVA REŠIĆKU?! Deluju prisno, razgovaraju često, a sada je na red došla i tema svadbe! 14:37 Vip 0
Alo/J.M. SANDRA PRED PUCANJEM! Požalila se Ša za Dejana: Niko me nije pitao da li mi se plače! 13:36 Vip 0
Alo/K.G. NEVERICA! Miki u šoku zbog Dejanovog izlaganja i što je prijateljima okrenuo leđa, a Đedović osuo rafalnu paljbu po njemu! 15:34 Vip 1
Alo/Đ.M. MENJA SE TOK RIJALITIJA! Filip stao na Dejanovu stranu, Car nakon svega otkrio svoje mišljenje o Dragojeviću, Dalila na aparatima! 10:10 Vip 0
Alo/J.J. FOTKE POLNIH ORGANA I SNIMCI SE*SA! Ovo su Zvezde Granda koje su svojim skandaloznim ponašanjem obeležili takmičenje i svoje karijere! 08:43 Vip 0
Alo/Đ.M. UDARA NA ANĐELINOG MRTVOG BRATA! Zadrugari zgroženi Dejanovim ponašanjem, Dragojević cimerkama izgovorio skandalozne stvari! 08:40 Vip 0
Alo/Đ.M. ISPLIVALE SANDRINE EKSPLICITNE FOTKE! Rešićeva pozira potpuno gola, skandal neviđenih razmera! (FOTO +18) 12:13 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RUSI UPALI U STAN I UBILI DVE ŽENE" Ukrajinski tužilac tvrdi: Namerno su pucali u civile 21:54 Vesti 0
VATRENI HAOS NA AERODROMU Avion se zapalio pri sletanju, jeziva scena sa mesta nesreće u Antaliji (VIDEO) 21:36 >> 21:50 Vesti 0
NEĆE POMOĆI NI SODA BIKARBONA, NI SIRĆE, VEĆ... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice 20:02