Alo/J.J. PROBUDILI STARE EMOCIJE! Sandra u ovom zadrugaru našla rame za plakanje nakon ponovnog odbacivanja od strane Dejana Dragojevića! 11:57 Vip 1
Alo/Đ.M. ISKORISTIO ME JE! Sandra Rešić kuka na sav glas zbog Dejana, znala je sve njegove tajne, a sada je rešila potpuno da ga raskrinka! 09:58 Vip 2
Alo/J.M. ON MENE PREZIRE! Rešićka u suzama priznala Đedoviću ono što nikome nije smela da izgovori! 16:50 Vip 0
Alo/A.M. NEKA JA BUDEM TAJ GO*NAR KOJI JE NAJGORI! Sandra prolila suze zbog Dejana, a priznala i da li je zaljubljena u njega! 09:17 Vip 2
Alo/Đ.M. DEJAN STAVLJAN NA STUB DRAMA! Zadrugari osudili Dragojevića zbog ponašanja prema Sandri, on pobesneo zbog istine ii napravio haos! 08:39 Vip 0
Pink.rs/Alo/A.M. PROBLEM JOJ JE NESIGURNOST, A NE SANDRA! Rešićkina porodica surovo o Dejanu i čestim napadima na nju! 21:04 Vip 0
Alo/Đ.M. PRVO SUOČAVANJE SANDRE I ALEKSANDRE! Zadrugarke sasule jedna drugoj sve u lice, Dejan ustao i javno stavio tačku na odnos sa Rešićevom! 19:37 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠA DOŽIVEO JEZIVI NERVNI SLOM! Reper napustio uživo emisiju i napravio opšti karambol, vređao i ponižao zadrugarke nikad gore! 17:52 Vip 2
Alo/A.M. NAJAVIO SE*S SA NJOM! Anđelo Ranković javno obelodanio sa kim želi da vodi ljubav, šokirao sve! 15:55 Vip 0
Alo/J.M. ĐEDOVIĆ PREDVIĐA DA ĆE SE DEJAN I PORODICE ODREĆI! Zadrugar opleo po Dragojeviću, teške reči izgovorio njemu iza leđa! 15:05 Vip 2
Alo/J.M. OSEĆAM SE JADNO! Rešićka priznala da je sklonjena od Dejana, a evo i na koji su joj način to uradili! 14:48 Vip 1
Alo/Đ.M. OVO SU SVI ČEKALI! Sandra Rešić konačno priznala emocije Dejanu Dragojeviću i to javno pred punom spavaćom sobom! 21:48 Vip 1
Pink/Alo/Đ.M. ON JE MUČENIK KOG JE IZJELA MRŽNJA! Oglasila se Sandrina drugarica i žestoko oplela nakon što je Rešićeva raskrstila sa Dejanom! 21:24 Vip 1
Pink/Alo/Đ.M. GLUMI SVE! Otac Dejana Dragojevića opleo po Sandri Rešić, obrnuo ploču i izgovorio nešto što se od njega definitivno nije očekivalo! 20:35 Vip 0
Alo/Đ.M. IZGOREO OD BESA! Dejan Dragojević poludeo zbog spajanja sa Sandrom Rešić, ona izrevoltirana ustala i javno iznela sve što misli! 20:05 Vip 0
Alo/Đ.M. NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO! Zadrugar otkrio strogo čuvanu tajnu u rijalitiju, nije mogao više da ćuti i javno obelodanio sve! 19:32 Vip 0
Pink/Alo/J.J. BITI RODITELJ JE ZA MENE OZBILJNA STVAR! Oglasila se Biljana Dragojević nakon vesti o mogućoj trudnoći Dejanove devojke Aleksandre! 18:34 Vip 0
Alo/K.G. ODREKAO SE PORODICE, A NEĆE TEBE! Đedović opleo po Dejanu, pa pokušao da Sandru dozove pameti, ona samo upijala 14:40 Vip 0
Alo/K.S. NIJE NI VREME NI MESTO ZA TO! Dejanova majka iskreno o prekinutom prijateljstvu njega i Sandre! 10:52 Vip 1
Alo/J.M. OPŠTI HAOS U ZADRUZI! Miki upao u studio tokom Rešićkinog izlaganja, pobesneo na nju! 18:32 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
TAČNO U PONOĆ ISPOŠTUJTE OVAJ STARI OBIČAJ Sutra slavimo velikog sveca koji je simbol dobrote 19:58 Vesti 0
RUSI NEMILOSRDNO ČISTE KURSK, UKRAJINA BROJI MRTVE I RANJENE Snimak najnovijeg vazdušnog udara objavilo Ministarstvo odbrane (VIDEO) 18:09 Vesti 0
NEĆE POMOĆI NI SODA BIKARBONA, NI SIRĆE, VEĆ... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice 20:02