NIKADA ME NISU PRIVLAČILI TRBUŠNJACI! Bivša zadrugarka isprozivala Anđela Rankovića, dugo je ćutala, ali ne može više! 01:15 Vip 0
JAVNOST U ŠOKU NAKON JANJUŠEVOG NAPUŠTANJA! Marko zbunio publiku svojim potezom, muk u Beloj kući 12:40 Vip 0
MATOROJ I ANITI NEĆE BITI DOBRO! Nakon njenog ulaska u Elitu, tok rijalitija će se nesumnjivo promeniti 14:35 Vip 0
PEVAČICA ZABORAVILA TEKST PESME NA DRAGANINOM KONCERTU Javno priznala šta se zapravo desili, a ovo kamera nije snimila 05:00 Vip 0
OGLASILA SE BIVŠA ANĐELA RANKOVIĆA! Ovo se čekalo, a reči koje je uputila njemu i Aniti niko nije očekivao! 21:17 Vip 0
IMALA JE 92 KILOGRAMA, A SADA SE PREPOLOVILA! Šok transformacija poznate pevačice, smršala čak 44 kilograma 13:05 Vip 0
OSVANULA INTIMNA FOTKA SANDRE REŠIĆ! Mislila je da ovo niko neće objaviti, evo u čijem je zagrljaju! 16:02 Vip 0
NEKA PRIČA SRCE MOJE! Prvo oglašavanje Sandre Rešić nakon Anitinih skandaloznih optužbi, priznala sve javno o odnosu sa Vukom Mobom! 07:50 Vip 0
SKANDAL EPSKIH RAZMERA! Sandra Rešić i Ermina bile sa poznatim reperom u isto vreme, Anita obelodanila javno sve! 19:16 Vip 0
SAČEKAĆU JE JA...: Sandra Rešić ne može više da ćuti, obrušila se na Matoru i izgovorila ove reči, dosta joj je svega 19:46 Vip 0
BIVŠE RIJALITI UČESNICE ZARATILE ZBOG VUKA MOBA Iznete skandalozne tvrdnje i detalji u javnost! 10:15 Vip 0
PEVAČICA JAVNO O AFERI SA VUKOM MOBOM: Progovorila o svemu, ne može više da ćuti, pa spomenula i nju 15:55 Vip 0
MATORA ĆE OPROSTITI ANITI Oglasila se osoba koja najbolje poznaje Jovanu i iznela šok detalje, promeniće se tok rijalitija! 18:30 Vip 0
OGLASILA SE SANDRA REŠIĆ! Razvezala jezik i iznela sve prljave tajne Anite i njene prevare 15:46 Vip 0
MATORINOJ MAJCI POZLILO ZBOG ANITE! Otkriveni potresni detalji nakon haosa Tomićeve i Stanojlovićeve u Eliti 14:22 Vip 0
PEVAČICA ŽESTOKO O MILJANI KULIĆ Iznela šokantne detalje, priznala i ko dovodi Miljanu do ludila! 14:38 Vip 0
"ŽIVEĆETE SVE BOLJE" Vučić poslao poruku penzionerima: Rašće vam penzije jer ste zaslužili 20:42 Vesti 38
"MI NAŠU ZASTAVU NE GAZIMO, MI SE NJOME PONOSIMO" Siniša Mali obišao štandove na Svenarodnom saboru (VIDEO) 15:19 >> 16:17 Vesti 1
"MALTRETIRANI SU, TAKO NEŠTO NIJE VIĐENO OD DRUGOG SVETSKOG RATA "Ana Brnabić pred Svenarodni skup "Ne damo Srbiju" 13:30 Vesti 15
MILOŠ VUČEVIĆ NA SVENARODNOM SABORU Građani prilazili da se slikaju sa premijerom! On se srdačno pozravio sa ratnim veteranima (VIDEO) 14:00 Vesti 2
DRAGOSLAV BOKAN, REDITELJ I PISAC: Sutra će se čuti glas otadžbinske Srbije i onih koji žele normalan život (VIDEO) 13:04 Vesti 0
''OD 17. GODINE RADIM, IMAM TRI BIZNISA'' Marina Visković iskreno o emotivnom životu, a evo na šta troši više od 9.000 evra mesečno 20:05 Vip 0
''KAKVA JE OVO CIGULIGU HALJINA? Elektra Elite oplela po Milici Pavlović, Andreani Čekić, a zbog Cece je povukla ručnu (VIDEO) 20:00 Vip 0
DA LI ĆE ONI ODGOVARATI? Gađali žene kamenjem i jajima u glavu, teško povređeno šest osoba! (FOTO/VIDEO) 13:00 Vesti 35
BILA JE TV ZVEZDA, A DANAS JEDVA PREŽIVLJAVA "Imala sam 39 kila i živela u ledenoj sobici, doktorka me odvezla u bolnicu" 13:38