Alo/D.S. OŠTRO IM ODBRUSIO NAKON PROZIVKI! Zola odgovorio zadrugarima na sve provokacije, pa Rešićku proglasio za najlicemerniju osobu! 19:49 Vip 0
Alo/K.G. NEVIĐEN HAOS U BELOJ KUĆI! Milica ubeđivala sve da je srećna sa Mensurom, on krenuo da preti Sandri Rešić: Tebe ću tek da zgazim! 16:51 Vip 0
Alo/K.G. KLOŠARKO HOĆEŠ KADAR PREKO NJEGA Miki besan zbog Dalile i Dejana urlao u pušionici, a onda brutalno izvređao Sandru Rešić, nije je štedeo ni malo! 19:10 Vip 1
Alo/K.G. SVE NAJGORE REKLE ZA NJU Sandra Rešić i Maja Marinković popljuvale Dalilu najstrašnije: Zla je i bezobzirna! 16:57 Vip 0
Alo/Đ.M. DEJANE TI SI LOŠ ČOVEK! Đedović i Sandra ne žele više da ćute, sasuli Dragojeviću sve u lice i stavili ga na stub srama, Rešićeva objavila rat Dalili! 10:46 Vip 0
Alo.rs/D. I. DALILA JE OSTAVILA DETE U ŠVAJCARSKOJ Procurio razgovor zadrugara u pušionici, ispričali Dragojevćkinu najveću tajnu! 19:45 Vip 0
Alo/I.G. OTKRIVENE PRAVE DALILINE NAMERE PREMA DEJANU! Sandra Rešić i Đedović se osamili pa doneli odluku: Nećemo dozvoliti da joj uspe! 15:27 Vip 0
Alo.rs/D. I. VAĆARILA SI SE SA DEJANOM DOK JE BIO U BRAKU Dalila skočila na Sandru Rešić, optužila je da je zaljubljena u njenog muža! 15:50 Vip 1
Alo/I.G. IMAŠ LI TI BAR MALO LJUDSKOSTI? Sandra i Dalila oči u oči posle svega, Rešićeva se rasplakala zbog Dejana pa se obrušila na njegovu bivšu ženu 19:23 Vip 0
Alo/I.G. PLAKALO MI SE! Sandru pogodio Janjušev govor o Maji, a Đedović zaključio da je neiskren 22:39 Vip 0
Alo/I.G. EMOTIVNI BRODOLOM DEJANA DRAGOJEVIĆA! Zadrugar se poverio Sandri i Đedoviću, naviru mu sećanja, a ovo ga posebno muči 12:20 Vip 0
Alo/Đ.M. SVAKU NOĆ GA SANJAM! Sandra Rešić se slomila i otkrila šta oseća prema Dejanu i koliko je potresa ceo slučaj sa Dalilom i preljubom! 12:43 Vip 0
Alo/K.G. SPADA MI TERET Dejan priznao da je počeo da se hladi i da ga Dalila više ne zanima! 09:16 Vip 0
Alo/K.G. NIJE MU BILO PRIJATNO Đedović ispričao Dejanu detalje svađe Dalile i Cara, on samo nemo slušao! 14:15 Vip 0
Alo/Đ.M. SKANDALOZNO PONAŠANJE FILIPA CARA! Zadrugar urlao na Sandru Rešić i otkrio da zna sa kojim reperom je spavala, javno izgovorio i njegovo ime! 20:15 Vip 1
Alo/K.G. RASKRINKAO IH DO SRŽI Đedović opleo po Sandri i Dejanu kod Dalile i Cara, nije ih štedeo, pa najavio novi spektakl! 13:00 Vip 1
Alo/Đ.M. KARAMBOL U BELOJ KUĆI! Dalila žestoko urlala na Sandru Rešić, Dragojevićeva misli da sve devojke u kući žele da smuvaju Filipa Cara! 08:50 Vip 0
Alo/Đ.M. ONA HOĆE DA JE SVI SAŽALJEVAJU! Viktorija Mitrović stavljena na stub drama zbog svog ponašanja, zadrugarka oplela po njoj, a umešao se i Miki! 08:01 Vip 0
Alo/K.G. TRESE SE BELA KUĆA Marko optužio Viktoriju da je pokušala da mu namesti trudnoću, Sandra Ređić stala na njegovu stranu! 19:26 Vip 0
Alo/K.G. VEZALA SAM SE ZA NJEGA Sandra Rešić otvoreno o emocijama prema Dejanu i otkrila kako gleda na njega! 15:40 Vip 0
"ŽIVEĆETE SVE BOLJE" Vučić poslao poruku penzionerima: Rašće vam penzije jer ste zaslužili 20:42 Vesti 38
"MI NAŠU ZASTAVU NE GAZIMO, MI SE NJOME PONOSIMO" Siniša Mali obišao štandove na Svenarodnom saboru (VIDEO) 15:19 >> 16:17 Vesti 1
"MALTRETIRANI SU, TAKO NEŠTO NIJE VIĐENO OD DRUGOG SVETSKOG RATA "Ana Brnabić pred Svenarodni skup "Ne damo Srbiju" 13:30 Vesti 15
MILOŠ VUČEVIĆ NA SVENARODNOM SABORU Građani prilazili da se slikaju sa premijerom! On se srdačno pozravio sa ratnim veteranima (VIDEO) 14:00 Vesti 2
DRAGOSLAV BOKAN, REDITELJ I PISAC: Sutra će se čuti glas otadžbinske Srbije i onih koji žele normalan život (VIDEO) 13:04 Vesti 0
''OD 17. GODINE RADIM, IMAM TRI BIZNISA'' Marina Visković iskreno o emotivnom životu, a evo na šta troši više od 9.000 evra mesečno 20:05 Vip 0
''KAKVA JE OVO CIGULIGU HALJINA? Elektra Elite oplela po Milici Pavlović, Andreani Čekić, a zbog Cece je povukla ručnu (VIDEO) 20:00 Vip 0
"NE MOGU VIŠE DA GLEDAM OLOŠ" Šolakov urednik izvređao narod Srbije: Arlauču, jedu te pljeskavice! (VIDEO) 13:57 Vesti 0
OTAC NASTRADALE U PADU NASTREŠNICE U NOVOM SADU PODNEO KRIVIČNU PRIJAVU ZA TERORIZAM Sreo se sa glavnim tužiocem Stefanovićem! 12:50 Hronika 27
DAN ROĐENJA OTKRIVA VAŠU SUDBINU Od toga zavisi da li će vas kroz život pratiti sreća ili ćete se mučiti 12:33