Scandal/Alo.rs/D. I. INSPEKTOR PAO NA ČARI GOCE ŠAULIĆ Godinama ju je čekao, sada planira i da je zaprosi?! 08:43 Vip 2
Alo/Đ.M. VERILA SE POZNATA MANEKENKA! Dejana je dugo krila izabranika od javnosti, a sada je pokazala i skupoceni prsten koji oduzima dah! (FOTO) 21:42 Vip 1
Alo.rs/D. I. REKLA SAM "DA" Edita pokazala svetlucavi prsten, otkrila i za koga se udaje! 18:48 Vip 0
alo.rs/S.Ć. POLA GODINE PLANIRAO PROSIDBU Jednim potezom romantiku pretvorio u noćnu moru 15:55 Razonoda 0
alo.rs/krstarica/Lj.Č. Izbegavajte ih ako želite ozbiljnu vezu: Ovi tipovi muškarca vas nikad neće zaprositi 11:00 Žena 0
Alo/I.G. NAJSTARIJA SESTRA RODIĆ ZAPROŠENA? Nataša se pohvalila romantičnim iznenađenjem koje joj je pripremio dečko 15:00 Vip 1
ODJEDNOM SE ZAČULO GROMOGLASNO "DA" Učesnica "Top modela" tokom finalnog programa zaprosila ljubav svog života 14:54
alo.rs/telegraf/Lj.Č. Na ovaj način ne možete da pogrešite: Evo kako da izaberete idealan verenički prsten 14:00 Žena 0
Alo/I.G. MARIJA ŠERIFOVIĆ NA VERIDBI Dečko zaprosio devojku, pa joj priredio iznenađenje koje će pamtiti do kraja života 15:54 Vip 0
Kurir/Alo/D.S. VERILE SE MARIJA ŠERIFOVIĆ I DŽEJLA RAMOVIĆ?! Pevačice pokazale prstenje na ruci, a evo šta ih je odalo! 12:29 Vip 1
Alo.rs/D. I. MARIJA SE OGLASILA ČIM JE ČULA DA JOJ SE ĆERKA VERILA Kulićka otkrila da li podržava Miljanu i Zolu! 21:24 Vip 1
Alo.rs/D. I. VERILA SE KARDAŠIJANKA Hiljade crvenih ruža i sveće na plaži, a prsten ogroman! 09:17 Vip 0
Pink/Alo/D.S. OSTAVILA SAM GA PRED SAMO VENČANJE Neda Ukraden priznala da je raskinula veridbu u poslednji momenat, a evo zbog čega! 21:30 Vip 1
Blic/Alo/D.S. KU*VO CRNOGORSKA, DOBIĆEŠ BATINE! Supruga vlasnika modne agencije "Select" brutalno zlostavljana, podnela krivičnu prijavu zbog porodičnog nasilja! 21:54 Vip 1
Alo/Đ.M. VERILA SE ZERINA HEĆO! Detalji prosidbe oduševili sve, a evo i ko je misteriozni muškarac kog zadrugarka vešto krije od javnosti! 08:41 Vip 0
Alo/Đ.M. VERILA SE BRESKVICA?! Mlada pevačica objavila fotografiju sa dečkom, a svi su primetili ovaj detalj! (FOTO) 09:13 Vip 0
Republika/Alo/D.S. KUPIO JOJ SKUPOCENI PRSTEN A ONDA GA OSTAVILA Taki pao u depresiju, očajan zbog bankrota, ljubavi i vesti o Majinom abortusu! 20:17 Vip 0
Alo.rs/D. I. VERILA SE BRITNI SPIRS Pevačica je na korak do svojih miliona, a sada je objavila da se udaje! 11:32 Vip 0
Grand/Alo.rs/D. I. PLAKAO SAM KADA SAM SAZNAO Topalkova ćerka se verila, pevač o zetu ne govori! 09:39 Vip 1
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SRBIN JEDAN OD DIREKTNIH IZVRŠILACA UBISTVA Pao glavni čovek za likvidaciju kavčana u Podgorici 12:53 Hronika 0
KADA BUDETE VIDELI NJEN DONJI VEŠ, PAŠĆETE U NESVEST Slavna pevačica "prešla igricu", prolaznici su imali šta da vide 11:28