FOTOGRAFISANJE IŠLO PO PLANU, A ONDA SE DESILA KATASTROFA Pogledajte gde je završio verenički prsten sa dijamantima, reagovali vatrogasci! (VIDEO) 17:30 Razonoda 0
''VERILI SMO SE POSLE 12 GODINS VEZE''! Knez (57) zaprosio devojku Tatjanu: "Pravićemo svadbu" 22:03 Vip 0
"SADA MI JE NAJVAŽNIJE DA DOĐEM DO..." Jovana Jeremić o tajnoj veridbi sa Draganom Stankovićem, a na pitanje o raskidu... 08:40 Vip 0
VERILA SE NAŠA POZNATA GLUMICA Svi je znate iz serije "Igra sudbine", pokazala i verenika! (FOTO) 19:40 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ OTKRILA DETALJE DRUGE TRUDNOĆE Prvo oglašavanje nakon veridbe: Moja ćerka Lea će imati brata ili sestru! 15:50 Vip 0
"MAMA I TATA SU IZ NOVINA SAZNALI DA SAM VERENA" Jovana Jeremić prvi put o prosidbi, spomenula i bivšeg muža 20:30 Vip 0
POTVRĐENI PRED BOGOM Jovana Jeremić i Dragan zapanjili javnost, ovaj trenutak je sve promenio (FOTO) 23:10 Vip 0
LEONARDO DIKAPRIO SE ŽENI? Holivudski miljenik odgovorio na glasine o veridbi 24 godine mlađe manekenke, sada je sve jasno 19:02
VERILA SE NADICA ADEMOV! Milioner joj priredio nesvakidašnje iznenađenje, zaprosio je dijamantskim prstenom (FOTO) 17:30 Vip 0
PALA PRVA PROSIDBA NA FARMI 8! Iako se sinoć ljubio sa muškarcem, danas mu je ova žena osvojila srce (FOTO) 22:59 Vip 0
,,UČINILA BIH SVE ZA LJUBAV" Lejdi Gaga podelila sočne detalje veridbe sa biznismenom, nije joj bilo lako 20:33
VERILA SE MARIJA ŠERIFOVIĆ! Pevačica pokazala prsten, van sebe od šoka, a evo gde je zaprošena! 13:50 Vip 0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ ZBOG OVOGA RASKINUO VERIDBU Ludo je voleo konobaricu, a ovo je presudilo njihovoj ljubavi 22:30 Vip 0
"PRSTEN NE SME DA SE STAVI NA DESNU RUKU, TADA BI I SUNCE STALO!" Etnološkinja otkriva stroga pravila prilikom veridbe 12:51 Vesti 0
VERILA SE BIVŠA NAŠEG PEVAČA! Bila u vezi sa Sašom Kovačevićem, pa s njegovom kolegi rodila ćerku, a onda je usledio šok obrt! 15:40 Vip 0
OBJAVIO SNIMAK SVOJE VERIDBE, PA POSTAO SENZACIJA U REGIONU Hrvat zaprosio Kanađanku, pa ostavio gledaoce u suzama! 20:00 Razonoda 0
ŽENI SE BIVŠI DEČKO MAJE MARINKOVIĆ Nakon burnog raskida i stravičnih optužbi, bivši zadrugar pokazao verenicu! 10:10 Vip 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 0
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"3.000 DINARA SAM DOBILA ZA PRVI HONORAR I BILA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA" Ovde je radila Jelena Kostov na samom početku karijere 16:00 Vip 0
''ČEKANJE ME JE KOŠTALO MNOGIH HITOVA'' Katarina Didanović o poređenju sa Eminom Jahović, Teom Tairović i svadbi koju ne planira 20:15 Vip 0
DEČAK (7) ŽELEO U "MEK" PA SEO U KOLA I POVEZAO SESTRU Doživeli nezgodu 14 kilometara dalje, policajci u neverici 16:05 Vesti 0
POVUCITE KOČNICU, SRCE VAM NEĆE OPROSTITI NEMAR Srbi se leče tek kad se sruše, kardiolog Tasić upozorava, zato svakih 15 minuta neko umre 12:46
ŠERIF ILI BRUNO? Interesantno do samog kraja: Okršaj za najboljeg strelca Super lige ulazi u uzbudljiv finiš 15:42