Dnevnik hr/Alo.rs MILAN OPET DOBIO SEVERINU NA SUDU, SIN OSTAJE KOD NJEGA! Pevačica ne krije bol: Jako sam tužna, 20 meseci sam bez deteta 13:30 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. IGOR KOJIĆ ODLEPIO ZA OVOM POZNATOM PEVAČICOM! Severina je prošlost, ona mu je sada okupirala pažnju! 20:23 Vip 1
Alo.rs/M.A. SADA JE I ZVANIČNO, FOTOGRAFIJE POTVRDILE DA JE KRAJ?! Isplivao neoboriv dokaz koji pokazuje da su Seve i Igor raskinuli zauvek (FOTO) 16:18 Vip 0
Alo/M.G. SEVERINA SA SINOM U AVANTURI Neustrašiva pevačica spremna da uradi sve na šta je Aleksandar nagovori, pa čak i ovu ludoriju, malo ko bi na ovo pristao (VIDEO) 18:40 Vip 0
Alo/Đ.M. MOŽE LI SE*SEPILNIJE?! Dubok dekolte i zavodljiva poza: Severina fotografijom napravila opštu pometnju na društvenim mrežama (FOTO) 19:45 Vip 0
Alo.rs ČEKALI DA ODE NA MALDIVE Nakon filmske pljačke koja se dogodila u Zagrebu, oglasila se i Severina, pevačici žao samo jedne stvari! 12:47 Vip 0
SEVERINU PRATILI DANIMA! Isplivali novi stravični detalji pljačke pevačicinog doma u centru Zagreba! 08:05 Vip 0
24sata.hr/Alo/Đ.M. VEST JE ODJEKNULA KAO BOMBA! Oglasila se Severina nakon pljačke stana, pevačica ne može da dođe sebi, uspela da izusti samo ovo! 22:06 Vip 0
VEZALI KUĆNU POMOĆNICU I UKRALI SVE! Novi detalji pljačke u Severininom stanu, uviđaj traje satima! 20:47 Vip 1
Republika/Alo/Đ.M. OPLJAČKANA SEVERINA! Lopovi upali u stan, policijske snage vrše uviđaj! 18:56 Vip 1
SLOMIO JOJ JE SRCE! Ne možete ni da pretpostavite koju poznatu lepoticu je Igor Kojić ostavio da bi bio sa Severinom! 17:15 Razonoda 0
ZAPALILA MALDIVE! Severina još jednom pokazala zanosne obline, pevačica objavila fotografiju sa plaže i raspametila muškarce dok radi ovo (FOTO) 10:23 Vip 0
Alo/T.Đ 5.000 LAJKOVA ZA 15 MINUTA Severina srušila internet fotografijama iz kade, njeno telo je neverovatno! (FOTO) 13:13 Vip 0
Alo/T.Đ MALO TOGA JE OSTAVILA MAŠTI Severina se skinula, a duboki dekolte i zavodljiva poza na pesku izazvala pometnju! (FOTO) 15:43 Vip 0
alo.rs/S.Ć. SEVERINA BICIKLOM KRENULA NA MALDIVE! Muškarcima neće biti dobro! Da li ovako izgleda žena u petoj deceniji? 15:57 Žena 0
Alo/M.G. SEVERINA ODUŠEVILA REGION Ovako se daje pravi primer svima, pevačica objavom srušila internet: "Večeras me ništa ne pitajte"! 19:40 Vip 0
Alo/Blic/M.G. SEVERINA VIĐENA U BEOGRADU Pevačica uhvaćena u restoranu u muškom društvu, Igora Kojića ni na mapi! 16:50 Vip 0
Alo/M.G. "BOŽE ŠTA MI JE BILO"? Severina se prisetila momenta kad je klečala na betonu zbog ovoga, sad se kaje i ne može da veruje šta je uradila! 14:35 Vip 0
Alo.rs/T.Đ Imale smo svađu i ona me je vređala: Isplivali detalji strašne svađe Nikoline Pišek i Severine, voditeljka otvorila dušu! 14:24 Vip 0
Jutarnji.hr/Alo.rs/Đ.M. PREOKRET! Borba oko starateljstva se nastavlja: Milan Popović traži ponovni postupak, a tiče se njihovog sina, isplivali novi skandalozni detalji! 21:44 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
SNAJPERISTI NA KROVOVIMA, SPECIJALCI U PUNOJ RATNOJ OPREMI Ubicu iz Bijelog Polja lovi SAJ! 11:46 Hronika 0
AKO STE ROĐENI NA JEDAN OD OVA 4 DATUMA, BLAGO VAMA! Sudbina vam je naklonjena, pa ćete uspešno izaći iz svake krize! 11:02