"SLAVIM OLUJU, MLADIĆ JE HITLER, PATRIJARH JE GREŠNIK" Severina potvrdila svoje antisrpske stavove 12:38 Vesti 20
BOLESNA OSVETA ZA SEVERINU- HRVATSKA POLICIJA PROTERALA SRPSKU PORODICU ZBOG TRI PRSTA Opozicionari koji su tako srčano branili pevaljku sada se, naravno, ne oglašavaju 06:00 Vesti 0
SA SRBINOM JE SNIMALA FILM NA JAHTI, A PLJUJE NAS Jovana Jeremić žestoko o Severini: Mi nismo kao Hrvati 21:40 Vip 0
SEVERININA PESMA BIĆE HIMNA PROTESTA Hrvatska pevaljka izgleda staje na čelo srpske opozicije, rame uz rame sa Đilasom i Šolakom 06:00 Vesti 39
NE MOGU DA GLEDAM TU BOLESNU MRŽNJU Karleuša ponovo udarila na Severinu, raskrinkala je u potpunosti! 16:40 Vip 0
ACA LUKAS ŽESTOKO O GRADONAČELNICI SARAJEVA! Podržala Severinu, a tu nije kraj, potrošiće 800.000 maraka! 12:28 Vip 0
EVO GA I DINKO GRUHONJIĆ Čovek kom smeta sve SRPSKO zdušno podržao istomišljenicu SEVE 12:26 Vesti 24
I MENE ZADRŽE NA GRANICI! PA ŠTA SAM JA, SEVERINA? Dačić: Država ima pravo da nekom onemogući ulazak i da ne objašnjava što 10:07 Vesti 0
SEVERINU ŽELE DA PROTERAJU IZ HRVATSKE NAKON SRAMNOG POTEZA! Bura u javnosti, komentari su brutalni! 10:03 Vip 2
SAMO MILOŠEVIĆ NIJE HTEO DA GLEDA Šešelj o Severininom snimku - Nije imala talenta, ali treba ceniti njen trud 09:49 Vesti 0
SEVERINA SE SMEJE U LICE "GENOCIDNIM SRBIMA" Ja sam heroina borbe protiv Vučića, pevaće moje pesme na sledećim protestima! 08:44 Vesti 28
OVI LJUDI U SRBIJI BRANE SEVERINU: Za njih je Kosovo nezavisno, Srebrenica genocid, a na vlast bi da dođu uličnim nasiljem! 08:18 Vesti 37
OPOZICIJI VAŽNIJA PEVALJKA KOJA MRZI SRBE OD NARODA! Marinika, Ćuta, Grbović, Lazović, šolakovci navijaju za Severinu, a protiv svoje zemlje 06:00 Vesti 0
ŠTO NE DAJU VUČIĆU DA POSETI JASENOVAC? Dačić: Nije njima do Severine, već samo da napadnu Srbiju 13:08 Vesti 0
LIČNO JA SAM PRAVIO SPISKOVE! Vulin o hajci posle Severininog zadržavanja na srpskoj granici 11:18 Vesti 2
OPOZICIJI VAŽNIJA SEVERINA OD SOPSTVENOG NARODA! Dok pevaljka pljuje Srbe i raduje se njihovom stradanju, opozicija joj pruža podršku! (VIDEO) 10:10 Vesti 52
PROTESTI U SRBIJI POČELI ČIM SE TRAMP VRATIO NA VLAST U SAD Profesor Čedomir Antić “U RINGU” skenirao aktuelnu političku situaciju 20:00 Vesti 0
SIN NOVOG PAZARA Adem Ljajić za "Sport.alo" progovorio o dolasku kući, povratku u Partizan, pa otkrio sve o Mihi i šta se desilo sa reprezentacijom (VIDEO) 12:00
IKONA JE BILA NAJMANJE ŠTENE, A POSTALA JE NAJVEĆI HEROJ Njen vodič otkriva sve o ljubimici nacije (VIDEO) 06:00 Hronika 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ELITNI "RENDŽERI" ZBRISALI IZ RUSIJE! Putinove trupe najurile najbolje ukrajinske jedinice 14:31 Vesti 0
HOROSKOP ZA APRIL Ovan će plivati u parama, Strelac doživeti preokret u ljubavi, Vaga putovati, a šta čeka ostale? 13:43