ANITA URLALA NA MATORU Isplivao snimak koji pokazuje pravo lice Stanojlovićeve, cimeri u šoku! 15:52 Vip 0
ISPLIVAO SKANDALOZNI SNIMAK SVAĐE MATORE I MILJANE Jovana skinula gaće, cimeri ostali u šoku 11:57 Vip 0
ANITA PREVARILA MATORU? Usred emisije stigao dokaz afere sa drugom devojkom, a odala je bivša zadrugarka! 07:27 Vip 0
RAZVOD ANITE I MATORE ĆE SE IPAK DESITI? Puca im brak, oglasio se njihov prijatelj i otkrio sve, evo koga krivi! 14:10 Vip 2
LJUBOMORNE SCENE ZBOG RIJALITIJA Anita napravila haos Matoroj, pa je strogo ucenila zbog ovih stvari! 13:30 Vip 0
TRUDNA MATORA ULAZI U ZADRUGU 7 ELITA: Zahtevala je posebne ugovor, sve se odigralo u strogoj tajnosti! 22:15 Vip 0
ŽENA SE SKINULA U BIKINI, A MUŽ SNIMA RAJ OKO NJIH Anita i Matora pokazale kako uživaju na medenom mesecu (FOTO) 11:40 Vip 0
PREOKRET Nakon prve bračne svađe s Anitom, Jovana Tomić otkrila za Alo! "Iduće godine postaću mama" 09:30 Vip 0
DOBILA JE POLA MILIONA EVRA! Matora javno raskrinkana, ovo je dokaz da je lažirala brak sa Anitom, a evo šta se krije iza svega 17:00 Vip 0
MATORA GRLI I LJUBI TAŠTU Isplivala njihova prva fotografija, Anita nikad ponosnija: Stigao kruševački zet! (FOTO) 08:00 Vip 0
IGRA RIJALITI SA DETETOM Matora raskrinkala Inu Rajzinger, pa poručila: Sramna je i jadna! 08:25 Vip 0
NJIMA JE NESHVATLJIVO DA IMAM ŽENU Matora otkrila kako je porodica reagovala na venčanje sa Anitom 07:55 Vip 0
OVO JE BIO USLOV DA SE ANITA UDA ZA MATORU Tomićeva progovorila o svemu, pa priznala da li je njihov brak zaista priznat! 07:33 Vip 0
POČINJU PRIPREME ZA VANTELESNU OPLODNJU Matora i Anita spremne da se ostvare kao roditelji, ovo su detalji! 13:40 Vip 0
PROKLINJU ME NJENE SPONZORUŠE Anita se osvrnula na Matorine bivše, pa priznala: Sve sam joj pare pokupila! 09:10 Vip 0
PRIČALO SE O POKLONU OD 30.000 EVRA Evo šta je Matora poklonila Aniti nakon venčanja! (FOTO) 12:41 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 23. APRIL Lav je magnet za pažnju, Devica je neraspoložena na poslu, a šta je sa ostalima? 19:26