OVO JE DOKAZ DA JE VENČANJE LAŽNO Društvene mreže gore zbog onoga što je matičarka izgovorila na venčanu Matore i Anite! 08:29 Vip 0
OTKRIVENO KO SU KUMOVI MATOROJ I ANITI! Venčanje samo što nije počelo, zvanice pristižu, uzbuđenje dostiglo vrhunac! 12:29 Vip 0
POSLEDNJE PRIPREME PRED CEREMONIJU! Matora i Anita nikad srećnije, spremne da izgovore sudbonosno da! 11:32 Vip 0
SVE JE SPREMNO Anita i Matora prave svadbu u Crnoj Gori, na destinaciji bi im svi pozavideli! 00:00 Vip 0
IZNENAĐENJE PRED VENČANJE Matora zakupila ceo bioskop za devojku Anitu, evo kako su uživale! (FOTO) 11:40 Vip 0
Milica Veličković ZAVIRITE U BAJKOVITU VERIDBU MATORE I ANITE! Stanojlovićeva zaplakala od sreće, spremne da provedu ostatak života zajedno, a evo kako je sve izgledalo! (FOTO) 08:30 Vip 0
Amina Jusović JOŠ NE VERUJEM DA ĆU DA SE ŽENIM Matora i Anita prave svadbu u Amsterdamu, Jovana otkrila detalje venčanja! 10:20 Vip 1
Amina Jusović MATORA I ANITA SPREMAJU SVADBU Stanojlovićeva pokazala venčanicu, evo kako teku pripreme (FOTO) 09:45 Vip 0
Amina Jusović NIKO ME NIJE TAKO IZNENADIO Matora ne krije oduševljenje zbog Anitine tetovaže koju je posvetila baš njoj 08:30 Vip 0
Milica Veličković ZA DESET SATI SAM KOD SVOJE TAŠTE! Matora otkrila planove za zajedničku budućnost, pa hvalila Anitinu mamu na sva usta, emocije pršte na sve strane! 09:30 Vip 0
Amina Jusović MATORA I SANJA ZAJEDNO Pojavile se na istom mestu, pa umalo nastao haos kad je Jovana videla sa kim joj se bivša muva! 13:33 Vip 0
Milica Veličković REKORDERI RIJALITIJA! Lepi Mića sve pare prosleđivao ženi, Matora zaradila više od 500.000 evra! 14:50 Vip 0
Milica Veličković MATORA DOBILA MILJANU NA SUDU! Razbila joj nos mikrofonom, a evo koju cifru će morati da joj isplati! 13:05 Vip 0
Amina Jusović NIJE MI DOBRO! Matora se ljubila sa Anitom, pa joj pozlilo, evo šta joj se desilo! 22:15 Vip 0
Amina Jusović NE VOLI ME TAŠTA Evo kako je proteklo upoznavanje Anitine majke i Matore, jedva pristala da uradi ovo! 22:07 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 23. APRIL Lav je magnet za pažnju, Devica je neraspoložena na poslu, a šta je sa ostalima? 19:26