Alo/A.J. SPECIJALNO IZNENAĐENJE ZA ŽELJKA Ivan Marinković priredio sinu događaj za pamćenje, u svemu mu pomogla ona! 20:41 Vip 0
Alo/A.J. "ISKOMPLEKSIRAO SE" Matora otkrila Ani kako je reagovao Zvezdan nakon Bulićeve čestitke, ona joj priznala šok detalj! 16:00 Vip 0
Alo/A.J. "ZVEZDAN MI JE NEBITAN, ACA MI JE BITAN" Ana Ćurčić zamerila Matoroj prenošenje informacija Zvezdanu, pa je zamolila ovo! 15:39 Vip 0
Alo/A.J. "UDJI NA MOJ TELEFON" Matora se obratila misterioznoj devojci, poslala joj tajnu poruku pa zahtevala od nje ovo! 21:56 Vip 0
Alo/A.J. HAOS U ZADRUZI Matora odjavila Anitu, ona počela da se baca i nariče, cimeri pokušavaju da je urazume! 20:50 Vip 0
Alo/A.J. OPKOLILE JE Šarmen i Anita ponosno stoje pored Matore, ovako su pozirale za Vaskršnje fotografisanje! 09:20 Vip 0
Alo/A.J. PLJUŠTE ČESTITKE Zadrugari saznali da se Ša oženio, Matora zaplakala, pa rekla samo jednu stvar! 21:20 Vip 0
Alo/A.J. "TERA INAT PREKO ONE STVARI" Matora ne može da svari Anitinu prošlost, pa je gledaoci jednom rečenicom vratili na fabrička podešavanja! 20:00 Vip 0
Alo/A.J. KAO NEKAD Matora i Anita konačno pronašle svoj mir, razmenjivale nežnosti, a onda je došlo do ovoga! 17:20 Vip 0
Alo/A.J. KAKO ĆE ONI REAGOVATI? Stiglo pitanje za Anitu koje je potpuno poremetilo a tiče se njene majke i sina, Motatora joj pruža podršku! 18:40 Vip 0
Alo/A.J. OTKRILA SVE Matora progovorila o bivšoj ljubavi i ljubomori, pa šokirala priznanjem da su imale dogovor 13:17 Vip 0
Alo/A.J. NIJE JE PREBOLELA Matora priznala da je u Mc Aleks tražila Sanju Stanković, kako li će ona reagovati na ovo saznanje! 10:45 Vip 0
Alo/A.J. UZAVRELE STRASTI U HOTELU Matora i Anita u jorgan planini, pa započele još jednu maratonsku akciju 07:15 Vip 0
Alo/A.J. "OTIŠLA SAM PA TEK ONDA SAZNALA DA SAM TRUDNA" Anita progovorila o paklu koji je prošla sa bivšim dečkom, pa pomenula i Matoru 17:41 Vip 0
Alo/A.J. ANĐELA VAN SEBE Saznala da će Zvezdan i ova zadrugarka zajedno živeti kod Matore, ne može da se smiri! 18:27 Vip 0
Alo/A.J. LJUBOMORNE SCENE Matora komentarisala odnos Zole i njene bivše partnerke, od ovih reči trese se Zadruga 17:20 Vip 0
Alo/E.B. LEZBO AKCIJA U ZADRUZI PRED KAMERAMA Učesnice podivljale, nisu mogle da se obuzdaju, onda se zavukle ispod pokrivača! (VIDEO) 12:29 Vip 0
Alo/A.J. ZVEZDAN OSTAVLJA ANĐELU Otkrio svoje namere, a evo sa kojom zadrugarkom planira zajednički život 09:35 Vip 0
Alo/N.D. "DISTANCIRAĆU SE, SHVATILA SAM NEKE STVARI O ZVEZDANU" Matora otkrila da joj je Ana otvorila oči, OVAJ ČOVEK JE SVE PROMENIO 13:20 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"3.000 DINARA SAM DOBILA ZA PRVI HONORAR I BILA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA" Ovde je radila Jelena Kostov na samom početku karijere 16:00 Vip 0
''ČEKANJE ME JE KOŠTALO MNOGIH HITOVA'' Katarina Didanović o poređenju sa Eminom Jahović, Teom Tairović i svadbi koju ne planira 20:15 Vip 0
PATRIK DRID ZA ALO! PRVI PUT POKAZAO RANE Dekan iz Novog Sada o posledicama napada na fakultetu (VIDEO) 19:44 Vesti 8
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
DIJALOG I OSMEH UVEK, POGOTOVO KADA TO NIJE LAKO Sara Pavkov, najmlađa ministarka, gostovala U RINGU 20:00 Vesti 0
RUSKE SNAGE ŠIRE ZONU KONTROLE Novi napredak na frontu, u toku su žestoke gradske borbe 15:20 Vesti 0
ANA I ŠVAJNI SE BORE ZA STO MILIONA EVRA Otkriveni frapantni podaci, svi su ostalii u šoku kada su čuli koliki se novac krije iza svega 15:55