ON JE ZET HARISA DŽINOVIĆA Đina prvi put pokazala dečka, javno razmenjuju nežnosti (FOTO) 06:00 Vip 0
ZORICA MARKOVIĆ KUPILA KUĆU I PLAC! Pevačica otkrila sve javno, a onda progovorila o ljubavnom životu: "Nisam žena za jednu noć" 23:05 Vip 0
SANDRA AFRIKA PROGOVORILA O DEČKU! Pevačica potpuno ogolila dušu, da bi osvojio njeno srce mora da bude... 14:20 Vip 0
OVO JE DEČKO ĐINE DŽINOVIĆ! Uhvatio je oko struka, odveo na luksuzno putovanje za Novu godinu (FOTO) 21:50 Vip 1
ŠUTNULA GA, ALI SE VRATIO Madona ponovo u ljubavi sa 40 godina mlađim dečkom, isplivale vatrene slike, za ovom uzdišu sve žene 16:44
TANJA SAVIĆ LJUBI DEČKA NASRED ULICE! Pevačica i 11 godina mlađi pilot u nikad viđenom izdanju! (FOTO) 17:50 Vip 0
''HAJMO SAD I VENČANJE'' Dalila Dragojević i njen dečko Marko podelili lepe vesti, usledila lavina komentara 20:59 Vip 0
ON JE NOVI DEČKO EMINE JAHOVIĆ? Pevačica već neko vreme putuje sa njim i objavljuje fotke gde mu krije lice 19:40 Vip 0
UHAPŠEN SINDIN DEČKO Sad se sumnjiči za pranje novca, policija kod njega pronašla 50.000 evra! 21:20 Vip 0
NA NASTUPU OTKRILA SVOJ EMOTIVNI STATUS! Nakon pesme publici imala da poruči samo jedno: "Moj je najjači!" 22:10 Vip 0
"ZAVEDE ME I NESTADE" Sara Reljić priznala sve o dečku koji je osvojio njeno srce, a onda samo nestao 11:00 Vip 0
ALO! SAZNAJE! Ovo je novi dečko Dare Bubamare, pevačica smuvala atraktivnog boksera, ovo su svi detalji! 11:30 Vip 2
OVO JE NOVI DEČKO RIKIJA MARTINA! Mlađi je od njega 24 godine, pojavili se zajedno u javnosti, haos širom sveta! (VIDEO) 14:00 Vip 0
SOFIJA UHVAĆENA U VELIKOJ LAŽI! Ovako se pravdala zbog dečka koji je u zatvoru, majka je demantovala! 10:10 Vip 0
DIJALOG I OSMEH UVEK, POGOTOVO KADA TO NIJE LAKO Sara Pavkov, najmlađa ministarka, gostovala U RINGU 20:00 Vesti 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
LJUDI IH GLEDAJU ŠOKIRANI PRIZOROM, POLICIJA DOŠLA DA HAPSI Muškarac (24) i Devojka (24) kao od majke rođeni nasred ulice ovo rade! (FOTO) 12:55 Vesti 0
ZABORAVITE NA MLADI LUK UZ ROŠTILJ Doktor Voja otkrio šta zaista ide uz ćevape i vešalice, a da stomak ne strada 11:51