KO JE MISTERIOZNI DEČKO KATARINE ŽIVKOVIĆ? Pevačica je njemu rodila dečaka, a krije ga od javnosti, sada se sve saznalo 10:05 Vip 0
GOGA SEKULIĆ PROGOVORILA O LJUBAVNOM ŽIVOTU: Pevačica otkrila šta joj se dešava „Ne mogu sa konja na magarca“ 06:00 Vip 0
LEKCIJA ZA CEO ŽIVOT Devojka otišla u drugu državu ZBOG DEČKA, pa se dogodilo nešto NEOČEKIVANO (VIDEO) 20:00 Razonoda 0
DONOSI MI VODU, RAZMAZIO ME JE Tanja Savić progovorila o svadbi sa 11 godina mlađim dečkom 13:00 Vip 0
OTKRIVENO KO JE DEČKO ĐINE DŽINOVIĆ U pitanju sin je beogradskog biznismena, evo koliko je stariji od nje 17:20 Vip 0
JELENA ROZGA PRIZNALA DA IMA DEČKA! Pevačica konačno progovorila o privatnom životu i otkrila detalje 13:47 Vip 0
ALEKSANDRA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA! Filip Car otkrio šokantne detalje, priznao sve javno, haos tek sledi! 09:42 Vip 1
ĐINA DŽINOVIĆ SE DOHVATILA SA DEČKOM PRED SVIMA Strastveno se ljube, ona u haljini sa ogromnim izrezima, sve se vidi 10:59 Vip 0
SKINULA SE TANJA SAVIĆ SA 11 GODINA MLAĐIM DEČKOM Pilot je snimao iz svih uglova, pevačica u nikad viđenom izdanju 09:00 Vip 5
OTKRIVENO ČIME SE ZAPRAVO BAVI DALILIN DEČKO! Saznala se prava istina, ovo je pokušala da sakrije od javnosti 16:50 Vip 0
ZAŠTO MELINA KRIJE DEČKA OD JAVNOSTI? Razvela se zbog moćnika, obasipa je skupocenim poklonima, a ovo su detalji o njemu 10:38 Vip 0
NAŠU PEVAČICU PRETUKAO PARTNER! Obelodanila jezive stvari i tvrdnje: "Davio me je i lomio ruku, prokrvarila sam" 18:05 Vip 0
PEVAČICA OBJAVILA VRELE FOTKE S DEČKOM U suzama napustila Zvezde Granda, sad sija od sreće 07:00 Vip 0
16 GODINA SAM SE KIDALA Rada Manojlović više ne želi da ćuti, iskreno progovorila: Skupo me je koštalo 09:20 Vip 0
DESINGERICI DEČKO LIŽE STOPALO Stavio mu nogu u usta, ljudi šokirani prizorom, ne mogu da veruju šta vide: Kakvi su ovo fetiši, bre?! 12:00 Vip 0
DEČKO JOJ OSTAO ZAROBLJEN U GRČKOJ ZBOG OVE SITNICE?! U komentarima je tešili: "I moj je tako otišao pa smo se RAZVELI" 14:40 Razonoda 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
ŠTA JE RUSIJA ISPALILA NA UKRAJINU? Vojni stručnjak demantuje ukrajinske tvrdnje: "Nema smisla" 15:44 Vesti 0
HRVATI SE KRSTE I NE VERUJU Ovo je novi slogan Milanovića za predstojeće predsedničke izbore (FOTO) 15:32 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57