Vuko Popović PIJANI OTAC SE SVAĐAO SA SINOM, TUKAO GA, PA REKAO DA ĆE GA UBITI Uhapšen Obrenovčanin (55) zbog nasilja u porodici 21:56 Hronika 0
Alo!/Z.Z. UŽAS! Novi slučajevi nasilja u školama: Devojčica pretila nožem, trećaci pretukli drugaka 07:00 Vesti 0
V. Popović UDARAO SUPRUGU U GLAVU, UVRTAO JOJ RUKU, PA PRETIO DA ĆE JE BACITI SA TERASE Policija hitno reagovala i uhapsila nasilnika (31) iz Beograda 16:05 Hronika 0
V. Popović DOK SU GA UBIJALE NA TAVANU, BEBA SPAVALA NA SPRATU ISPOD Komšije i dalje u šoku nakon ubistva u Smederevu: ''Uplašile su se, jedna od njih pozvala policijiu'' 18:22 Hronika 0
V. Popović U PORODIČNOJ KUĆI PIJANI SIN TUKAO OCA Policija u Kraljevu ekspresno uhapsila osumnjičenog nasilnika 17:50 Hronika 0
V. Popović ''TUKLI SU GA BEZ TRUNKE MILOSTI, KRVI JE BILO NA SVE STRANE'' Komšije neme od šoka nakon što su otac i sin nasmrt pretukli Jagodinca 14:32 Hronika 0
V. Popović DETALJI JEZIVOG UBISTVA U JAGODINI Otac i sin uhapšeni jer su motkom nasmrt prebili poznanika, komšije o njima nemaju reči hvale 12:22 Hronika 0
V. Popović MLADIĆ MUČKI UBIJEN U PRIBOJU BIO SIROČE Iza nastradalog Ervina ostale dve sestre, sestričine, amidža, dajidža... 08:32 Hronika 0
V. Popović PIJANI SIN PRETUKAO OCA U OBRENOVCU Svađao se, bacao stvari po kući, pa govorio roditeljima da će ih pobiti 11:29 Hronika 0
V. Popović TUKAO ŽENU, DAVIO JE, PA PRETIO DA ĆE JE ''ODROBIJATI'' Saslušan nasilnik sa Čukarice, a ovako se branio pred Tužilaštvom 16:33 Hronika 0
V. Popović HTEO DA ODBRANI ŽENU OD KRAĐE, PA BRUTALNO PREBIJEN Grupa siledžija pretukla muškarca kod ''Mostara'' jer je pokušao da ih spreči u pljački (FOTO) 21:06 Hronika 0
V. Popović JEZIVO PORODIČNO NASILJE NA ZVEZDARI Pijan tukao suprugu rukama i nogama, pa je čupao za kosu 17:16 Hronika 0
Alo!/Mediji ''NAVUKLI'', PREBILI, PA OPLJAČKALI MUŠKARCA U BORČI Predstavili se kao prodavci kriptovaluta, pa mu oteli 9.000 evra 16:52 Hronika 0
Alo/Amina Jusović "NE ZNAM DA LI ĆU PROGLEDATI NA POVREĐENO OKO" Nataša Šavija prvi put iskreno progovorila o zverskim batinama, otkrila detalje teških telesnih povreda! 10:20 Vip 0
Alo/M.V. NAKON OGLAŠAVANJA KARIĆEVOG ADVOKATA, USLEDIO BRUTALAN ODGOVOR NATAŠE ŠAVIJE! Starleta nije mogla da ostane imuna, odmah mu poručila sledeću stvar 14:10 Vip 0
Kurir/Alo/M.V. OGLASILA SE MAJKA NATAŠE ŠAVIJE! Otkrila nepoznate detalje veze Karića i starlete, sada je sve isplivalo na površinu 11:25 Vip 1
Alo!/V.p./Telegraf JEZIVO PORODIČNO NASILJE U DOBANOVCIMA Majku vređao, gađao je flašom u glavu, pa je isterao iz kuće 13:55 Hronika 0
Alo!/Mediji OTEO DRUGARICI TELEFON, PA JOJ TRAŽIO NOVAC DA NE OBJAVI SLIKE Otac pretukao osnovca u Podgorici jer mu je ucenjivao ćerku fotografijama 10:29 Hronika 0
Alo; "ŽENA JE POČASTVOVANA BATINAMA!" Govor imama zapalio društvene mreže, do detalja opisao "disciplinski postupak!" 14:05 Vesti 0
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 1
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
"STOTINU VOJNIKA JE MRTVO!" Rusi objavili snimak strašnog napada u Sumskoj obasti (FOTO/VIDEO) 06:00 Vesti 0