Grand/Alo/N.D. "U MORU LUDILA HRABROST JE URADITI TO" Tanja Savić se ne usuđuje da preduzme ovo: Za samo tri godine se sve promenilo! 19:30 Vip 0
Alo/E.B. PRIVATNA FOTKA TANJE SAVIĆ IZAZVALA NEVERICU: Prizor je neverovatan, da li je ovo moguće? (FOTO) 17:08 Vip 0
Alo! / Nedeljko Kiš ŠALJEM MU PORUKE, ALI MI NE ODGOVARA... Tanja Savić progovorila o odnosu sa bivšim suprugom 08:30 Vip 0
Alo/N.S. TEŠKO JE UGODITI NARODU Tanja Savić se uključila u emisiji uživo u pidžami (FOTO) 16:47 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. SKANDALOZNI RAZVODI Poznati koji su se rastali uz svađe, pretnje i suđenja 13:52 Vip 0
Alo/N.S. RAZVELA SAM SE, ALI NE SVOJOM VOLJOM Tanja Savić prekinula Žiku Jakšića usred emisije 09:05 Vip 0
Alo/Đ.M. TOTALNO OPUŠTENA I BEZ ŠMINKE Izgled Tanje Savić svi komentarišu, pevačica smršala i sada izgleda brutalno (FOTO) 16:26 Vip 0
Alo/N.S. U MANASTIRU PRONAŠLA UTEHU Tanja Savić redovno odlazi sa bližnjima na molitve (FOTO) 21:15 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. TRIKOM DO RAVNOG STOMAKA Tanja Savić otkrila kako je uklonila najproblematičniji deo na telu, u ovome je tajna 13:03 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. NEĆU DA LAŽEM, PRETRPELA SAM NASILJE Tanja Savić ogolila dušu, pa priznala sve 20:00 Vip 0
Blic/Alo/A.M. KOSA MI OPADA, BILA SAM BOLESNA Tanja Savić šokirala priznanjem o svom zdravstvenom stanju 07:27 Vip 2
Alo/N.S. OBEZBEĐENJE ODMAH REAGOVALO Tanja Savić progovorila o skandalu sa nastupa: Bio je korov, a korov se mora očistiti 18:00 Vip 1
Alo/A.J. SKANDAL NA NASTUPU TANJE SAVIĆ Pevačica prekinula da peva zbog dečka, tražila od obezbeđenja da ga izbace, a ovo je razlog (VIDEO) 12:30 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. TANJA SAVIĆ SE NE ODVAJA OD SINOVA Pevačica otišla u šoping sa naslednicima, a društvo im pravio nepoznati muškarac 10:00 Vip 0
Alo/N.S. SLIČNOST JE NEVEROVATNA Tanja Savić objavila fotografija i zbunila sve, ovako izgleda pevačicina sestra Biljana (FOTO) 15:00 Vip 0
Alo/N.S. TANJA SAVIĆ USAMLJENA Pevačica ovom objavom iznenadila sve: Željna sam pažnje, nežnosti i lepih reči (FOTO) 11:35 Vip 0
Alo/N.S. OVI STIHOVI OTKRIVAJU NJEN PRIVATNI ŽIVOT Tanja Savić prošla agoniju: Jedna pesma opisala je kroz šta prolazim 11:18 Vip 0
Svet/Alo/Đ.M. OTKRIVENO KO JE NOVI DEČKO TANJE SAVIĆ Pevačica ga je krila kao zmija noge, a sada su progovorili njeni najbliži 13:37 Vip 0
Alo/N.S. TANJA SAVIĆ SA NJIMA NAPUSTILA SRBIJU! Objavila fotografiju, pa raznežila mnoge (FOTO) 15:29 Vip 0
Alo/A.J. BUJNO POPRSJE ODUZIMA DAH Skinula se Tanja Savić, grudi u prvom planu, pevačicu retko viđamo u ovakvom izdanju 18:15 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
ACA OBJAVIO POSLEDNJI STORI SAMO NEKOLIKO SATI PRE STRADANJA Veselio se sa drugarima u kafani, a onda se zakucao u drugi auto (FOTO+VIDEO) 10:02 Hronika 0
"NEMOJ DA MI PIPAŠ DETE, RODI SEBI PA GA PIPAJ!" Selena pokušala da pomogne povređenoj devojčici - onda je doživela ŠOK! 09:56 Vesti 0
OSTAĆE BEZ DINARA OVE ZIME Ova 3 horoskopska znaka će bankrotirati, bolje bi im bilo da pritegnu kaiš! 11:50