Republika/Alo/Đ.M. TRAŽIO JE DA ISKASAPI SEBI VRAT! Menadžer Tanje Savić izneo jezive detalje porodičnog nasilja i užase kroz koje je prošla, za ovo javnost nema pojma! 19:00 Vip 1
Alo/I.G. OVO JE ROĐENA SESTRA TANJE SAVIĆ Sličnost između njih dve je neverovatna, kao bliznakinje! 18:22 Vip 0
Alo/Đ.M. NEVIĐENA TRANSFORMACIJA! Isplivala fotografija Tanje Savić sa početka karijere, pevačicu u ovakvom izdanju niko nije video godinama! 16:30 Vip 0
Svet/Alo/Đ.M. PANIKA U PORODICI TANJE SAVIĆ! Komšinica otkrila najveće pevačicine strahove, ne sme decu da odvede u Beograd! 09:27 Vip 1
N.Kiš - M.Čolić DRAMA Bivši muž diskredituje Tanju Savić i optužuje je za nasilje nad sinovima! 07:00 Vip 0
Kurir/Alo/M.K. SPREMIO ADVOKATE DA TUŽI TANJU SAVIĆ? Bivši muž pevačice dolazi u Srbiju po decu! 23:00 Vip 0
Alo/M.K. REKLA MI JE DA ĆU BITI NA VRHU SRPSKE ESTRADE Popović za Alo! Vip otktrio sve detalje proročanstva! 20:00 Vip 1
Scandal/Alo/M.K. ABORTIRALA U STROGOJ TAJNOSTI?! Tanji Savić pokušavaju da podmetnu aferu, pevačica posetila duhovnika! 21:41 Vip 0
Alo.rs/D. I. TANJA SAVIĆ LUMPOVALA SA GLUMCEM Otpevala mu pesmu, a on je nežno uhvatio za ruku! (VIDEO) 08:20 Vip 0
Kurir/Alo/D.S. INCEST SA ŠIŠKAMA, GENETSKI POZITIVAN MOZAK Ovo su najveći lapsusi sa naše estrade koji su nas nasmejali do suza! 21:06 Vip 0
Alo/N.D. DUŠAN MI JE PRETIO, TRAŽIO DA MU NABAVLJAM DROGU Estradni menadžer ulazi u Zadrugu 5 da raskrinka cimere, a spomenuo i buran život Tanje Savić! (VIDEO) 12:35 Vip 0
Alo.rs/D. I. TANJA SAVIĆ ODVELA DECU NA NAPUŠTENU PLAŽU Pevačica krije gde letuje, strahuje od supruga?! 15:55 Vip 0
Alo/Đ.M. DA LI SAM JA TO ŠUGAVA MOŽDA?! Tanja Savić progovorila o pričama da je našla dečka, a evo šta kaže o udvaračima! 17:52 Vip 0
Alo.rs/D. I. SVI GLEDAJU U TANJINE OGROMNE GRUDI Pevačica otišla na odmor, a njen skok u more sve je nasmejao! 08:38 Vip 0
Alo/D.S. JADNI STE, VI ŠTO ČEŠETE DU*E I NIŠTA NE RADITE! Tanja Savić pobesnela nakon što je objavljen njen snimak iz lambordžinija, osula paljubu po hejterima! 11:52 Vip 4
Alo.rs/Marko Srejić PRAVIM VELIKO USELJENJE U DVORAC Dragana Mirković za Alo! otkriva kada počinje da živi u velelepnom zdanju! (VIDEO) 08:45 Vip 3
Blic/Alo/M.K. PEVAČICA NAPRAVILA DRAMU NA AERODROMU?! Tanja Savić uletela pogubljena, svi su je šokirano gledali zbog ovog poteza 16:45 Vip 0
Blic/Alo/D.S. OD GAĐANJA FLAŠOM, DO TRODNEVNOG ZATOČENIŠTVA Ovi pevači su preživeli horor na sopstvenim tezgama! 15:28 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
SNAJPERISTI NA KROVOVIMA, SPECIJALCI U PUNOJ RATNOJ OPREMI Ubicu iz Bijelog Polja lovi SAJ! 11:46 Hronika 0
AKO STE ROĐENI NA JEDAN OD OVA 4 DATUMA, BLAGO VAMA! Sudbina vam je naklonjena, pa ćete uspešno izaći iz svake krize! 11:02