TANJA SAVIĆ BACILA MUŠKARCE U TRANS Pevačica stavila obline u prvi plan, Instagram se upalio od komentara 20:50 Vip 0
TANJI SAVIĆ 11 GODINA MLAĐI DEČKO PRIREDIO NEZABORAVNO ISKUSTVO Ovome se nije nadala, a tek kad vidite njenu reakciju! 11:23 Vip 0
DEČKO TANJE SAVIĆ DAO OTKAZ U AMERICI? Odriče se uloge pilota i počinje da radi za pevačicu, evo koja će zaduženja imati 22:30 Vip 0
TANJA SAVIĆ UŽIVA PORED 11 GODINA MLAĐEG PILOTA Objavila privatnu fotografiju, pevačica blista, a emocije ne može da sakrije 11:32 Vip 0
POPUSTILE KOČNICE Tanja Savić podelila privatan snimak sa svojim dečkom pilotom, više ništa ne krije! 11:05 Vip 0
TANJA SAVIĆ OTKAZALA SVE ZBOG BOLESTI Pevačici pogoršano zdravstveno stanje, njena poruka uznemirila mnoge 09:56 Vip 0
NAKON NAVODA DA SE UDAJE Tanja Savić za Alo! otkrila pravu istinu, evo kakvi su joj planovi sa Mukijem! 13:05 Vip 0
TANJA POSTAVILA USLOVE 11 GODINA MLAĐEM DEČKU Savićeva otkrila šta sve bogati pilot mora da joj pruži, ako misli da je ženi 10:43 Vip 0
TRAGEDIJA Dečko Tanje Savić o ovome ne može ni sa kim da priča, nikad neće preboleti gubitak 07:14 Vip 0
KRILI SMO VEZU Tanja Savić otkrila pravu istinu o vezi sa 11 godina mlađim muškarcem, evo kako zaista funkcionišu 19:10 Vip 0
SVAKO ZASLUŽUJE SVOJU SREĆU Tanja Savić tvrdi da nije zapostavila sinove zbog nove ljubavi 19:43 Vip 0
TANJA SAVIĆ OTPUTOVALA SA VERENIKOM Pevačica pokazala kako uživa sa Mukijem, objavila fotku iz aviona! (FOTO) 11:40 Vip 0
TANJA I MUHAMED ZAKAZALI VENČANJE U LAS VEGASU! Isplivali svi detalji, sve su planirali u tajnosti! 21:20 Vip 0
TANJA SAVIĆ U AKCIJI SA NOVIM DEČKOM: Nisu mogli da se obuzdaju u noćnom klubu, evo šta su radili! (FOTO) 18:10 Vip 0
NJEN MUŽ ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM: Tanja Savić upoznala decu sa 11 godina mlađim dečkom! (FOTO) 17:00 Vip 0
MISLILI DA IH NIKO NE GLEDA Tanja Savić snimljena sa 11 godina mlađim dečkom, zbog njegovih postupaka ne prestaje da se priča! (VIDEO) 07:30 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
PUTINU STIŽE POMOĆ SAVEZNIKA? "Naši obaveštajni podaci su otkrili da se spremaju da pošalju trupe i oružje" 21:32 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 24. DECEMBAR Ovnovi, maksimalno iskoriste ovaj dan, Bikovi, obratite malo više pažnju na emotivnu stranu 19:30
KAKVU JE TO PORUKU ŽELEO DA POŠALJE ŽOC? Obradović pokazao srednji prst na konferenciji za novinare (VIDEO) 23:41