SA 18 GODINA JOJ SE ŽIVOT PROMENIO PREKO NOĆI Tanja Savić ogolila dušu i priznala da nije ni slutila da će živeti ovako 10:10 Vip 0
HITNO PREKINUT NASTUP TANJE SAVIĆ! Za sve je kriv dečko iz publike, pevačica napravila haos! (VIDEO) 21:15 Vip 0
BIVŠI MUŽ JOJ NAPAKOVAO DUG OD 50.000 EVRA Tanju Savić jure kamataši, prete joj opasni ljudi! 11:30 Vip 0
TEŠKO MI JE, PLAKALA SAM ZBOG TOGA Tanjinu pesmu "Švaler" trebalo je da otpeva druga pevačica 07:15 Vip 0
OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA Milan Stanković van javnosti se našao sa poznatom pevačicom, evo o čemu su pričali: Slični smo! 08:20 Vip 0
Ermin Biberović ŠTA SE DESILO TANJI SAVIĆ?! Pevačica ne liči sebe, fanovi zabrinuti za njeno stanje! (FOTO) 16:43 Vip 0
Milica Veličković TANJA SAVIĆ NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Pevačica se slomila: "Sve sam osećala" 11:15 Vip 0
Amina Jusović POZLILO TANJI SAVIĆ Hitna došla na nastupu, a sada je pevačica otkrila detalje drame! 08:34 Vip 0
Amina Jusović "BIO SAM ZALJUBLJEN U TANJU SAVIĆ" Pevač usred emisije rešio da otkrije sve, gledaoci u šoku! 09:23 Vip 0
Amina Jusović OTKRIVENO PRAVO POREKLO TANJE SAVIĆ Pevačica nema više sta da krije, sve isplivalo u javnost! 06:30 Vip 0
Amina Jusović "ŽAO MI JE TE ŽENE" Tanja Savić progovorila o venčanju bivšeg muža, pa otkrila kakav je odnos između njega i dece! 10:45 Vip 0
Milica Veličković TANJA SAVIĆ PROGOVORILA O BIVŠEM MUŽU! Pevačica ispričala kroz kakvu je golgotu prošla, pa izjavila: "Nikada se više neću udavati" 18:50 Vip 0
Milica Veličković "BILA SAM BEZBRIŽNA I SREĆNA" Tanja Savić otvorila dušu, pa progovorila o deci i njihovom odrastanju 16:50 Vip 0
I.Marković EMOTIVNO Pevačica svoju novu pesmu posvetila sinovima, stihovi nose snažnu poruku 00:30 Vip 0
Ermin Biberović OVO JE MISTERIOZNA SESTRA TANJE SAVIĆ Krije se od svih, a jedna stvar zapanjuje, bila je uz nju u najtežim trenucima (FOTO) 19:25 Vip 0
Milica Veličković SLAVICA ĆUKTERAŠ OTKRILA SA KOJIM KOLEGOM NIJE U DOBRIM ODNOSIMA! Otvorila dušu pa izjavila: "Svi su pričali o Tanji i meni, ali sa njim godinama nisam razgovarala" 11:35 Vip 0
Milica Veličković NOVI HAOS TANJE SAVIĆ! Ženi se bišvi muž Dušan, zaljubio se u novu izabranicu, spremaju se da joj naprave pakao od života, a evo ko je ona 15:07 Vip 0
Alo/A.J. ONE SU TRPELE BRUTALNO NASILJE Pevačice tragedija podsetila na maltretiranje koje su preživljavale u školi i braku! 23:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 24. DECEMBAR Ovnovi, maksimalno iskoriste ovaj dan, Bikovi, obratite malo više pažnju na emotivnu stranu 19:30