MOMENTALNO JE ZATRAŽILA RAZVOD Žena na Fejsbuku naletela na sliku muža i otkrila jezivu istinu, svet joj se srušio u trenutku 13:40
DŽENANOVA SUPRUGA POBEGLA IZ KUĆE! Samira nije mogla više da podnese pritisak, otkriveno gde se sada nalazi! 07:50 Vip 1
ON JE POVREĐEN, TO JE NJEGOV DEO PRIČE! Pevačica progovorila o razvodu Meline i Harisa Džinovića 15:50 Vip 1
DRAGANA MIRKOVIĆ NIJE MOGLA DA SAKRIJE SREĆU Pevačica nikad emotivnije, javno se obratila sinu! 22:36 Vip 0
MELINA I ĐINA DŽINOVIĆ IZGLADILE ODNOSE? Palo pomirenje majke i ćerke, evo šta je naslednica uradila odmah! 19:50 Vip 0
BIO SAM SVEDOK TOME Pevač otkrio kako se Melina Džinović ponašala u društvu drugih muškaraca: Reći ću jednu ključnu stvar... 18:47 Vip 0
NIJE ME SRAMOTA DA KAŽEM, NEMAM POMOĆ NI OD KOGA: Dragana Mirković ne krije da prolazi kroz težak period nakon razvoda! 17:00 Vip 0
IMAJU MNOGO GORE PROBLEME! Oglasio se kolega Harisa Džinović i iznenadio izjavom, ovo se od njega nije očekivalo 15:53 Vip 0
TONI BIJELIĆ UHVAĆEN U PROVODU! Biznismen se veselio uz poznati hit Dragane Mirković, nije mogao da sakrije emocije 10:24 Vip 0
VODITE RAČUNA O SVOM ŽIVOTU! Dženan Lončarević hitno reagovao nakon žestokih optužbi na njegov račun! 10:07 Vip 0
TONI BIJELIĆ I MELINA DŽINOVIĆ ZAJEDNO U MONAKU! Biznismen objavio sve javno, nastaće opšti haos 08:52 Vip 0
VENČALA SE POSLE OSAM DANA VEZE, PA EKSPRESNO RAZVELA Naša pevačica je muža videla samo dva puta pre svadbe, a onda je shvatila... 06:30 Vip 0
RAZVODI SE DŽENA DŽEJMISON NAKON 11 MESECI BRAKA Supruga je ostavila na najbrutalniji mogući način, otkriveni i razlozi 23:15 Vip 0
ĐINA KONAČNO PRIZNALA ZAŠTO JE LJUTA NA MELINU? Oglasila se nakon ispovesti bebisiterke, sada je sve jasno! 20:15 Vip 0
OVO JE ZGRADA U KOJOJ ŽIVI DŽENAN LONČAREVIĆ! Kamere sa svih strana, luksuz koji ne može svako da priušti! 16:00 Vip 2
NE IZBACUJEM ŽENU IZ KUĆE! Prvo oglašavanje Dženana Lončarevića, otkriveno i kada je prvo ročište, ovo su svi detalji razvoda! 15:30 Vip 0
SAMIRA JE IMALA TEŠKU OPERACIJU! Komšije Dženana Lončarevića otkrile sve detalje, ovako je izgledao njihov zajednički život! 13:30 Vip 0
ON JE KRIV ZA RAZVOD DRAGANE I TONIJA? Sve vreme je radio ovo: Toniju ni na kraj pameti nije bio razvod! 11:45 Vip 0
JA TO NE BIH DOZVOLILA! Ponovo se oglasila supruga Dženana Lončarevića, poručila samo jedno! 09:40 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
PRIZOR TERA SUZE NA OČI Ovako izgleda umrlica Dragana Markovića Palme, cela Jagodina u žalosti (FOTO) 12:39 Vesti 0