MELINA SE RAZVELA, A NJEN ROĐENI BRAT JE U SREĆNOM BRAKU Kreatorkina Majka pokazala snajku, nikad nije bila ponosnija 19:43 Vip 0
"DA MENE NIJE BILO, NIŠTA NE BI IMALA" Evo kakvu žestoku svađu su imali Haris i Melina dan pred njeno napuštanje vile 18:35 Vip 0
NAVIKLA SAM NA PUTOVANJA I IZLASKE! Ovako je ranije Melina Džinović govorila: Deca nikad nisu bila vezana za mene! 17:25 Vip 2
DA NE MORAM, NE BIH TO URADILA NIKADA U ŽIVOTU Šok intervju Meline Džinović o razvodu sa Harisom: Nisam stavila garanciju na brak 15:20 Vip 0
MELINA DŽINOVIĆ ZBOG CECE ISPISALA DECU IZ ŠKOLE! Tada je donela važnu odluku, a danas ne priča sa sinom 14:20 Vip 0
NIKO OVDE NIJE BLIZAK SA NJOM! Progovorile komšije pored butika Meline Džinović, otkrili šta se dešava sa kreatorkom u jeku skandal 07:00 Vip 0
TONI JE PREKO MENE ISTICAO SVOJE BOGATSTVO! Dragana Mirković žestoko potkačila Tonija: Ja sam drugačije vaspitana 20:00 Vip 1
OGLASILA SE ĐINA DŽINOVIĆ! Nakon drame napustila porodični dom na Senjaku, a sada otkriveno i gde se nalazi 19:40 Vip 0
SA DECOM NEMAM PROBLEM, ALI BOJE ME SE Melina prošla pored sina kao da je stranac, priznala da su deca naklonjenija Harisu 17:25 Vip 0
CILJ JE BIO DA ME UHAPSE I ZATVORE! Haris Džinović obelodanio šok detalje drame na Senjaku: Melina je pokušala da me namesti 17:05 Vip 1
USPEŠNI MUŽ JE SVE ŠTO SAM ŽELELA Melina javno priznala da joj je udaja za Harisa bio životni cilj: Nisam nikada planirala karijeru 16:25 Vip 0
EVO GDE SE NALAZI KAN DŽINOVIĆ U JEKU SKANDALA Haris i Melina noć proveli u policiji, a njihov sin je na ovoj lokaciji 16:05 Vip 0
PITALA SAM GA SVE, ČAK I DA LI SMEM DA IZAĐEM Melina i Haris otkrili šokantne detalje iz bračnog života: Živela sam onako kako mi on omogući 15:50 Vip 0
JA SAM MELINA DŽINOVIĆ I ŽELIM DA PRIJAVIM NASILJE! Otkriveno šta je sve kreatorka rekla u policiji nakon drame u vili! 11:00 Vip 0
BORBA OKO VILE VREDNE DVA MILIONA EVRA Haris i Melina nakon razvoda idu na sud zbog imovine?! 10:20 Vip 0
VELJKO I JELISAVETA REAGOVALI ZBOG HAOSA MELINE I HARISA! Ražnatović i glumica nisu mogli da se suzdrže, evo šta su uradili 10:05 Vip 0
HARIS DŽINOVIĆ PET SATI DAVAO IZJAVU Pevač proveo veče u policijskoj stanici, a evo i ko je sve vreme bio uz njega 08:38 Vip 1
SVAKI METAR OVE KUĆE PRIPADA I MENI! Melina napravila haos u vili na Senjaku, Haris obelodanio strašne stvari u javnost! 08:08 Vip 0
HARISA SATIMA ISPITIVALA POLICIJA NAKON DRAME U VILI Dovezao ga sin do stanice, evo kako je Melina reagovala kada je videla naslednika 07:39 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
VEJAVICA PARALISALA SAOBRAĆAJ! Snežni nanosi napravili haos susedima, na snazi narandžasto upozorenje! 07:22 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 22. NOVEMBAR Bik na meti zavidnih kolega, Jarac uspeva u svemu što zamisli, Rak privlači zanimljivu osobu 05:00 Razonoda 0