ŠAPIĆ: Preko 250 intervencija naših javnokomunalnih preduzeća zbog nevremena, 1.500 radnika je sve vreme na terenu 11:19 Vesti 0
ŠAPIĆ PONOVO GRADONAČELNIK, A EVO KO JE NJEGOV ZAMENIK Odbornici Skupštine grada Beograda juče glasali i izabrali 06:00 Vesti 67
PRVA IZJAVA NOVOG GRADONAČELNIKA BEOGRADA: U slučaju druge vlasti, cena karte u prevozu od 50 dinara morala bi da se ukine 13:12 Vesti 0
KO JE ALEKSANDAR ŠAPIĆ, GRADONAČELNIK BEOGRADA? Ove činjenice možda niste znali o njemu, ovo je njegova cela biografija 12:39 Vesti 0
ŠAPIĆ: Grad Beograd neće dati niti jednu saglasnost za korišćenje bilo koje javne površine ili gradskog prostora za održavanje Festivala „Mirdita, dobar dan“ 14:10 Vesti 2
ŠAPIĆ NA OBELEŽAVANJU SPASOVDANA: Tradicija nam pomaže da idemo napred, budemo jedinstveni i bolji 16:58 Vesti 0
DANAS JE VELIKI DAN ZA SRPSKI NAROD Šapić ukazao koliko će ovo značiti u budućnosti za naš narod (VIDEO) 20:40 Vesti 0
"POBIO JE VIŠE SRBA NEGO ADOLF HITLER" Šešelj podržao inicijativu koja je digla na noge celu Srbiju 06:00 Vesti 1
Šapić: Socijalna politika, veliki infrastrukturni projekti, ali i čuvanje nacionalnog interesa prioritetni su za Beograd 21:26 Vesti 0
Šapić: Svaka prigradska opština dobiće svoj Uslužni centar gde će građani imati sve službe na jednom mestu 12:38 Vesti 0
ALEKSANDAR ŠAPIĆ: Nije beznačajno da li će lokalna vlast podržavati politiku odbrane nacionalnog interesa 22:41 Vesti 0
Šapić: Spomen-park i Spomenik braniocima Beograda 1915. godine konačno završen i uređen na ponos svih 14:19 Vesti 0
Šapić: Počelo postavljanje natpisa na "Beogradskoj areni" kojoj je nedavno vraćeno izvorno ime (FOTO) 10:50 Vesti 0
Šapić: Za srpski Beograd, srpskog gradonačelnika, uz srpsku Vladu i srpskog predsednika! 08:06 Vesti 0
NIJE DOVOLJNO DA STAVITE BEDŽ I KAŽETE "JA SAM BEOGRAD" Šapić: Grad treba da ima srpskog gradonačelnika 18:46 Vesti 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
" SUMNJAM DA JE ALIJI NEKO POMAGO U SKRIVANJU" Brat ubijenih Jovana i Milenke izneo šokantne tvrdnje 08:52 Hronika 0
''JA SAM MUŽ DŽOA BAJDENA, NA TU TITULU SAM NAJPONOSNIJI'': Američki predsednik izustio NAJVEĆI blam dosad, milioni ljudi ostali u neverici šta je izgovorio! 07:38 Vesti 0