Marija Kostić Boban Rajović kao kauboj "razvaljuje" kako izgleda: Žene poludele za novim imidžom, "pao" milion za 72 sata! 20:35 Vip 0
Amina Jusović UMRO LEGENDARNI PEVAČ SEVDALINKI Sejo Pitić proslavio se pesmom "Plava žena, topla zima" 13:28 Vip 0
Marija Kostić BIO JE MILJENIK ŽENA, PA NESTAO Joca Stefanović se vraća na velika vrata, progovorio o skandalima 18:20 Vip 0
Marija Kostić VAŽIO JE ZA NAJLEPŠEG MOMKA U JUGOSLAVIJI Zavoleo je stariju od sebe, posvetio joj pesmu, a ona mu se žestoko osvetila 14:30 Vip 0
Marija Kostić NAPRAVILA VELIKI PREOKRET Ćerka Merime Njegomir se bacila na privatni biznis 22:00 Vip 0
Marija Kostić IMA ŠIROKO SRCE Darko Lazić sa bivšom i sadašnjom proslavio rođendan sina Alekseja 18:00 Vip 0
Marija Kostić PEVAČ ŠOKIRAN Petra Graša obožavateljka gestom oborila sa nogu, on joj obećao samo jedno 16:45 Vip 0
Marija Kostić OVAKO SU IZGLEDALI PRE 15. GODINA Isplivala slika kada su se Darko Lazić i Katarina zavoleli po prvi put 21:30 Vip 0
Marija Kostić LJUBAV IM POČELA U KAFANI Beki Bekić se zaljubio na prvi pogled, a brak mu traje i dan danas! 17:30 Vip 0
Marija Kostić "SVET MI SE SRUŠIO" Željko Samardžić o borbi sa bolešću: "Žene uglavnom od toga obolevaju, nosim se sa tim kako znam i umem" 16:00 Vip 0
Marija kostić OKRUŽEN JE NAJMILIJIMA Sloba Radanović duva svećice, a ovako izgleda intimna proslava njegovog rođendana 14:50 Vip 0
Marija Kostić "NISAM SKANDAL MAJSTOR" Emir Đulović progovorio o svojoj karijeri, pa konstatovao niz čudnih stvari koje se oko njega događaju 15:30 Vip 0
Marija Kostić POKUŠAO JE DA BUDE SVE Daniel Đokić bio je pevač, glumac i Karićev zet, pa se razbaštinio, a ovako danas izgleda 22:20 Vip 0
Naj žena DAMIJANO DAVID PREVARIO DEVOJKU Uhvaćen u klubu kako se ljubi sa zgodnom manekenkom (VIDEO) 14:51
Ermin Biberović "MOJ PONOS" Zdravku Čoliću ćerka emotivnom porukom čestitala 72. rođendan 21:30 Vip 0
Amina Jusović "OTIŠAO JE BITI SA SVOJIM MAKSOM" Porodica Massima Savića objavila tužne vesti, ovaj gubitak ih je dotukao! 14:21 Vip 0
Amina Jusović "OVO MI JE JOŠ NIKO NIJE PRIREDIO" Ljuba Perućica doži veo šokantnu situaciju na svadbi na kojoj je pevao, ne može da veruje šta ga je snašlo! (FOTO) 13:36 Vip 0
Amina Jusović SAŠA KOVAČEVIĆ PUŠTEN IZ BOLNICE! Pevač otišao na kućno lečenje, ali zahteva se konstantno praćenje, evo u kakvom je sada zdravstvenom stanju! 11:41 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35