Svet/Alo/E.B. NIJE MOGAO IZ KREVETA DA USTANE Bolest Ace Pejovića ga je potpuno slomila, njegova žena se besomučno molila Bogu da ga spasi! 13:44 Vip 0
Rudan.info/Alo/E.B. SKANDALČINA! VEDRANA RUDAN RASKRINKALA GEJ AFERU NAŠEG PEVAČA Iznela šokantne detalje i svu intimu, evo šta su sve radili, izazvaće udar na javnoj sceni! 11:42 Vip 0
Alo/A.J. PRVA FOTOGRAFIJA DARKA LAZIĆA NAKON UKLANJANJA VIŠKA KOŽE Pevač ne može da sakrije oduševljenje, pohvalio se novim izgledom! (FOTO) 20:40 Vip 0
Grandonline/ALo/B.S. USPEO JE SAM DA SE IZBORI SA NAJVEĆIM POROKOM Peđa Jovanović otvoreno o svom problemu sa alkoholom, dugo je odlagao pa je samo presekao 14:20 Vip 0
Republika/Alo/B.S. NJEGOVA SNAGA I ČITAV SVET Ovako Sloba Radanović odmara i skuplja snagu za prestojeće nastupe, slika koja otapa sva srca (FOTO) 11:55 Vip 1
Kurir/Alo/B.S. OD NAJPOPULARNIJEG I NAJTRAŽENIJEG PEVAČA, SPAO NA MINIMALNU PENZIJU Šeki Turković napustio Srbiju, u Americi razvozio poštu da preživi 08:00 Vip 0
Alo/A.J. EVO KO JE ĐININ IZABRANIK Ćerka Harisa Džinovića pokazala novog dečka, objavila niz fotografija sa njim, komentari pljušte! (FOTO) 21:35 Vip 0
Alo/A.J. OGLASIO SE TOPALKO NAKON SAZNANJA DA MU JE ĆERKA TRUDNA Pevač podelio prve utiske, ne može da sakrije sreću: Helena je moja svetinja! 19:54 Vip 0
Alo/A.J. "NISAM ŽELELA DA MU RODIM DETE" Rada prvi put progovorila o raskidu sa Berkovićem, pa otkrila da pije lekove za smirenje zbog ovoga, šok! 18:05 Vip 1
Alo/A.J. HIT REAKCIJA ALEKSANDRE MLADENOVIĆ Gostovala u emisiji sa Isakom, pa ga žestoko ohladila ovom izjavom! 15:57 Vip 0
Alo/N.D. ZA KUĆU ISKEŠIRAO 500.000 EVRA! Sloba sa porodicom živi u pravoj vili, a sada je Jelena podelila prizor koji ostavlja bez teksta (FOTO) 09:40 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. SAŠA POPOVIĆ MALTRETIRA PEVAČE? Nakon afere mito, oglasila se bivša Zvezda Granda, evo šta se zapravo dešava tokom takmičenja! 08:10 Vip 0
Alo/N.D. "CEO ŽIVOT DONOSIM POGREŠNE ODLUKE" Mnogi misle da je Barbara Bobak novom pesmom potkačila Darka Lazića, a ovo je prava istina! 07:50 Vip 0
Alo/A.J. TO MU JE BIO GLAVNI CILJ Seksi iz Crnog Ceraka otvorio dušu o porodici i finansijama, pa priznao: Mama više ne mora da radi, dala je otkaz! 22:00 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. "PEVAO SAM I NA OPERACIONOM STOLU" Muharem Serbezovski planira da napusti pevanje, pa otkrio šta mu je Sinan rekao pred smrt, naježićete se od ovih reči! 19:10 Vip 1
Informer/Alo/N.D. OGLASIO SE ĐORĐE DAVID Evo kako se pevač oseća nakon saobraćajne nezgode 14:00 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. O TRAGEDIJI IZ DETINJSTVA NIJE MOGAO DA PRIČA Danas je dve godine od smrti legendarnog pevača, a evo kako je Tozovac dobio nadimak 13:40 Vip 0
Naj žena POZNATI PEVAČ OPTUŽEN ZA SILOVANJE MALOLETNICE Na suđenju je sve šokirao, rekao da je "voleo kao ćerku" 12:11
Alo/N.D. BAKŠIŠ MU GURAJU U ČARAPE Isplivao šok snimak sa nastupa, folker zgrnuo hiljade evra, javnost u neverici (VIDEO) 12:00 Vip 0
Republika/Alo/N.D. CELA ESTRADA PIJE I DROGIRA SE Ljuba Aličić priznao da je bio u kanžama poroka, pa raskrinkao pevače! 11:20 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
LAV SE PLAŠI JAVNOG PONIŽENJA, BIK STRAHUJE DA ĆE BITI ODBAČEN Ovo su najveći strahovi svakog znaka Zodijaka, a nećete verovati od čega strepi i onaj najmračniji 14:27