Alo/N.S. JA ŽELIM DA STAROST DOČEKAM SIGURNO Lepi Mića ogolio dušu, pa priznao šta mu je bilo najteže 10:08 Vip 0
Alo/N.S. VODITELJ TRAŽIO DA IM ZAVIRI U TELEFONE Ono što je pronašao kod Dejana Dragojevića oduševilo javnost, dok Aleks nije smela da pokaže 15:00 Vip 0
Alo/N.S. GRUJA JE NAPRAVIO PRELJUBU PRE MIME Filip Car otkrio skandalozne detalje, svi ostali u šoku 14:22 Vip 0
Alo/N.S. JEDVA ČEKAJU! Dejan i Dalila šokirani zato što razvod još nije gotov, a evo čemu se nadaju 11:43 Vip 0
Alo/N.S. ČUO SAM DA JE ZREO MUŠKARAC Filip Car prvi put prokomentarisao skandal bivše devojke Maje Marinković 11:21 Vip 0
Alo/Đ.M. MORAM DA BUDEM SKROMNA Marina Visković priznala koliko novca troši mesečno, zavladao muk u studiju nakon ove pevačicine izjave 13:25 Vip 0
Alo/Đ.M. KONAČNO JE PROGOVORILA Dara Bubamara otkrila strogo čuvanu tajnu o svom bivšem dečku Toniju, dosta se spekulisalo, a sada je sve jasno 09:45 Vip 0
Alo/N.S. LUPILA JOJ ŠAMAR USRED EMISIJE! Dara je napravila opštu pometnju u emisji uživo, Marina Visković ostala u šoku (FOTO) 10:00 Vip 0
Alo/N.S. PAO MI JE MRAK NA OČI! Dara Bubamara pobesnela u emisiji uživo: Šta tebi Ognjene nije jasno, objasni mi 08:20 Vip 2
Alo/Đ.M. PRAZNA KOVERTA Skandal na svadbi Kaće i Gobelje, pevačica ostala u šoku nakon što je otvorila poklon, javno u emisija rekla sve 08:55 Vip 0
Alo/N.K. STANIJA ZAVODILA ŠAKA, PA GURNULA JEZIK ANDREANI Starleta se bacila u ozbiljnu akciju zavođenja, pa napravila opštu pometnju (FOTO) 07:15 Vip 0
Alo/Đ.M. IMALA SAM 18, A ON JE IMAO 29 GODINA Kija priznala detalje iz prošlosti, a onda uživo u emisiji žestoko potkačila Slobu Radanovića 07:23 Vip 3
Alo/Đ.M. NAJVIŠE SAM SE NAPILA Andreana u Amidžiju otkrila nepoznate detalje sa svadbe Kaće i Gobelje, a na ovo niko nije obratio pažnju 23:00 Vip 0
Alo/Đ.M. IZ OVE PERSPEKTIVE... Tei Tairović postavili nikad intimnije pitanje, pevačica ovo definitivno nije očekivala i to u programu uživo 09:18 Vip 0
Alo/N.S. EVO ŠTA SU MATEJA I MINA RADILI DOK SU KAMERE BILE UGAŠENE Novopečeni par nije mogao da ostane suzdržan (FOTO) 21:17 Vip 0
Alo/N.S. STIGLA ME JE MAJKO SVAKA SUZA TVOJA Dejan Dragojević na stubu strama, posle svega žali Biljanu 20:27 Vip 2
Alo/N.D. MILICU SAM VOLEO VIŠE Mensur uzvratio udarac Mini, a evo šta je rekao za njenu vezu sa Matejom 10:10 Vip 0
Alo/N.D. OD SVIH BIVŠIH, MATEJA ME NAJVIŠE PRIVLAČI Mina progovorila o odnosu sa Matijevićem, Mensur u šoku 07:15 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
HITAN SASTANAK UKRAJINE I NATO! Zelenski strahuje od Putina, dogovorio susret u Briselu zbog ruskog lansiranja hipersonične rakete! 10:40 Vesti 0
ZVICER SE MOŽDA KRIJE U AUSTRIJI I ODATLE KOMANDUJE "On je jedan od najtraženijih kriminalaca u Evropi" 11:23 Hronika 0