Alo/A.J. NE PUŠTA ME NA MIRU, TO JE PAKAO Bivša takmičarka progovorila o saradnji sa Đorđem Davidom 11:00 Vip 0
Blic/Alo/A.M. PREŠLI SMO GRANICU Đorđe David progovorio o detaljima sukoba sa Milijem, pa otkrio ko je smirio situaciju 15:31 Vip 0
Blic/Alo/K.G. MENI NIKO NE MOŽE DA VREĐA Oglasio se MIli nakon navodnog pesničenja sa Đorđem Davidom, pa otkrio šta se zapravo desilo 07:47 Vip 1
Republika/Alo/J.J. OGLASIO SE ĐORĐE DAVID POVODOM SKANDALA Progovorio o navodnom pesničenju i MIliju: Svi imamo različito poimanje pravde 21:45 Vip 0
Blic/Alo/J.J. MILI KRENUO PESNICOM NA ĐORĐA DAVIDA Haos na snimanju 'Zvezda Granda', obezbeđenje i Saša Popović ih jedva razdvojili 17:52 Vip 1
Blic/Alo/K.G. TO MI JE NAJPOTREBNIJE SADA Đorđe David otkrio da li će Uskrs proslaviti sa ćerkom i devojkom 07:15 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. TOJ MALOJ BI BILO BOLJE...! Bosančeva ćerka javno ponizila Zvezdu Granda nakon skandala i prozivki, urnisala je i Đorđa Davida 10:09 Vip 2
24sedam/Alo/K.G. NEKA PRVO VIDI ŠTA MU RADI ĆERKA, PA ONDA DRUGE NEKA KRITIKUJE Đorđe David zapušio usta Bosancu, pa mu spomenuo Džidžu! 16:41 Vip 1
Alo/J.J. ŽESTOKI SUKOB U EMISIJI! Ovako su izgledale takmičarke koje je zbog stajlinga izvređao žiri u Zvezdama Granda! 07:45 Vip 1
Alo/J.J. IDI U DOM PENZIONERA! Žestok okršaj Ane Bekute i Đorđa Davida u emisiji zbog takmičarki, a evo šta je razbesnelo pevačicu! 23:06 Vip 0
Alo/J.J. OTAC ĐORĐA DAVIDA MUČKI JE NASTRADAO! Pevač ističe da se posle tog događaja strašno promenio: Moj heroj je poražen! 20:09 Vip 0
Alo.rs NASTAVLJA SE TREND OGROMNE PODRŠKE ZA PREDSEDNIKA Vučića podržali Viki Miljković, Đorđe David, Miša Mijatović, Milena Vučić, Amadeus bend... 17:10 Vesti 1
24sedam/Alo/J.M. ĐORĐE DAVID IMA SAMO JEDNU OSOBU U KOJU ULAŽE! Roker ističe da je obožava i da poznaje sve njene talente! 23:15 Vip 0
24sedam/Alo/K.G. ZVEZDA GRANDA OTKRILA TAKTIKU KADA SU DEVOJKE U PITANJU Svi misle da spopada lepši pol, a ovo je prava istina! 10:27 Vip 1
Alo/A.J. NJIHOVE PESME SU ZABRANJENE U GRANDU! Mnogi pevači su lupili rampu za numere, a ovaj izvođač je to prvi uradio i tražio ogromne pare! 09:26 Vip 0
Blic/Alo/A.M. DALA JE MLADOST STARCU KOJI JE 18 GODINA STARIJI! Đorđe David otkrio zašto se nije oženio, pa poručio: Konstraktu će ugasiti! 08:36 Vip 0
Hello/Alo/J.J. PONOVO ZAJEDNO?! Marija Veljković ovim potezom opet pokrenula lavinu glasina o vezi nje i Đorđa Davida! 19:51 Vip 0
Informer/Alo/K.G. STRASTI SE U ZVEZDAMA GRANDA NE SMIRUJU! Mili poručio Đorđu Davidu da ima pola mozga, a evo ko je glavni razlog njihovog novog sukoba! 12:30 Vip 0
Informer/Alo/K.G. SLALA GOLIŠAVE FOTKE ĐORĐU DAVIDU! Još jedna pevačica javno priznala da je uznemiravala poznatog rokera! 11:45 Vip 0
24Sedam/Alo/Đ.M. ZVEZDA GRANDA U CENTRU PO*NO SKANDALA! Pevač se oglasio i progovorio o šokantnoj fotografiji koja je dospela u javnost, upleten je i Đorđe David! 15:11 Vip 1
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
OTKRIVEN NOVI VIRUS KOJI MOŽE DA UNIŠTI ČOVEČANSTVO Stručnjaci u panici zbog sledeće velike pandemije 16:50 Vesti 0
ZA NJIH JE DRUGA POLOVINA FEBRUARA PRAVI HAOS! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu 15:42
DŽAK PARA SPREMAN ZA MICIĆA Tim iz Evrokupa zove reprezentativca Srbije za platu kakvu Evropa nije videla 12:08