"IMAŠ 70 GODINA I SEDIŠ OVDE, JA BIH SE UBILA!" Marija Šerifović u žestokom okršaju sa starijim kolegom, šok! 12:00 Vip 1
OTAC TAKMIČARKE JE POZNATI MUZIČAR! Ceca i Viki Miljović ga prepoznale: ''Radila sam sa njim kao klinka'' 22:29 Vip 0
POTRESNA ISPOVEST PRETUČENOG PEVAČA! Čovek ga krvnički napao, a onda je usledio šok: "Tukao je i dedu, samo sam želeo da stane..." 23:15 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ SE SRUŠILA USRED STUDIJA Nezapamćena situacija u emisiji, prisutni zatečeni prizorom! 14:40 Vip 0
"PA ŠTA AKO STARIJI ČOVEK HOĆE DA TI STAVI BAKŠIŠ U DEKOLTE" Šok izjava naše pevačice, javnost frapirana! 16:54 Vip 0
SVE OČI UPRTE U CECU RAŽNATOVIĆ! Pojavila se u stajlingu koji je zaludeo svet, bujne grudi u prvom planu! 14:58 Vip 1
"OVO JE BLAGOSLOV, UNIVERZUME HVALA TI" Veliko slavlje u domu Ane Sević, njen suprug ne skida osmeh sa lica, čestitke samo pljušte! 22:38 Vip 0
"PEVAČICA SAM I BEZ VAS!" Novi skandal u Zvezdama Granda, takmičarka se svađala sa žirijem, Marija napravila haos 11:40 Vip 0
POTRESNI DETALJI IZ ŽIVOTA SAŠE POPOVIĆA! Nikada nije preboleo gubitak ove osobe: "Sve bih dao za razgovor sa njim..." 21:30 Vip 0
BIVŠE KOLEGE IGNORIŠU TANJU SAVIĆ! Folkerkini planovi za koncert propali, jedino se odazvao njen kolega: ''Nije mi jasno što'' 18:40 Vip 0
IMALA JE BRUTALNU SVAĐU SA KARLEUŠOM Reči koje je tada izgovorila izazvale su skandal, a evo gde je danas pevačica 22:30 Vip 0
POSLE 20 GODINA OTKRIO ISTINU! Pevač progovorio o "Zvezdama Granda", o ovome je ćutao dve decenije: "Nismo znali šta nas je snašlo" 23:24 Vip 0
POSVAĐALE SE CECA I VIKI MILJKOVIĆ! Izbio neviđeni haos, javnost u šoku zbog izgovorenih reči 09:55 Vip 0
OVOG PEVAČA JE SAŠA POPOVIĆ IZBACIO IZ GRANDA! Prekršio je strogo pravilo, ovo su svi detalji 20:38 Vip 0
PROMENILA ZANIMANJE ZBOG ''ZVEZDE GRANDA'' Takmičarka shvatila šta je potrebno za uspeh na estradi: ''Ozbiljno sam se naoštrila'' 16:06 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
AU BRE, DA LI JE OVAJ ČOVEK NORMALAN? Horor prizor iz dvorišta ledi krv u žilama, glave razbacane svuda po bašti! (FOTO) 21:03 Razonoda 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57
VARNICE PRED POČETAK DERBIJA "Delije" se javile, stigao odgovor 1.000 navijača Partizana (VIDEO) 20:03