Alo/E.N. ŠOK Policijski službenici koji su prebili kolegu na Cvetnom trgu dovođeni u vezu sa kavčanima 12:12 Hronika 0
Alo/E.N. MLADIĆ BRUTALNO PREBIJEN U VRNJAČKOJ BANJI Grupa momaka mu kamenom smrskala glavu 10:43 Hronika 0
Svet/Alo/Đ.M. PRETUČEN KRISTIJAN GOLUBOVIĆ! Bivši zadrugar dobio batine od sina poznatog pevača! 09:58 Vip 0
Alo/M.Č. MIRA ŠKORIĆ OBORILA MUŠKARCA NA POD! Isplivao šokantan snimak pevačice, u ovakvom izdanju je nikada niste videli! (VIDEO) 20:00 Vip 0
Alo/E.N. DETALJI PREBIJANJA TAKSISTE KOD KALENIĆ PIJACE Pijani mladić ga tukao jer je taksi bio zauzet 13:23 Hronika 0
24Sedam/Alo/Đ.M. OSUĐEN SLOBA VASIĆ! Pevaču stigla presuda zbog prebijanja bivše devojke, a evo i na koliko! 13:55 Vip 0
Kurir/Alo/I.G. SLAĐA PETRUŠIĆ IDE IZA REŠETAKA! Hrvatskoj starleti potvrđena presuda zbog prebijanja Jelene Goluović 13:30 Vip 0
Mediji/Alo/E.N. BRUTALNI OBRAČUN U KURŠUMLIJI Otac i sin pretučeni pajserima u kafiću, mladiću pukla lobanja! 10:20 Hronika 0
Novosti/Alo/V.P. KRVNIČKI PRETUKLI TAKSISTU Uhapšena dva muškarca osumnjičena za razbojništvo 14:08 Hronika 0
Alo.rs OVO JE OSUMNJIČENI ZA PREBIJANJE BEBE Majka zatekla krvavo dete, Rašid tvrdi da mu je samo dao cuclu 13:51 Hronika 0
24Sedam/Alo/Đ.M. SKANDAL KOJI JE UZDRMAO SRBIJU! Danas počinje saslušanje Katarine Radivojević zbog brutalnog prebijanja Gage Antonijevića od strane Bjelogrlića 15:13 Razonoda 2
CDM/Alo MILO I DPS SE "POGUBILI" Dritane, ti si naredio brutalno prebijanje građana na Cetinju 09:23 Crna Gora 0
Alo.rs/Blic/N.A. MOTKOM PO GLAVI Leskovčanin brutalno prebijen, u bolnici sa teškim povredama! 21:37 Hronika 0
Alo/Đ.M. MOGLO JE TRAGIČNO DA SE ZAVRŠI! Aca Lukas žestoko osudio Bjelogrlićevo nasilničko ponašanje i prebijanje reditelja, nije birao reči! 13:49 Razonoda 1
Alo/Đ.M. ŠUTIRALO ME JE ŠEST DEVOJAKA NOGOM U GLAVU! Tara Simov objavila jezive povrede nakon sukoba sa Anđelom Vešticom, zadrugarka traži pravdu! (FOTO) 12:23 Vip 5
Informer/Alo/E.N. ĐILASOVSKO SMEĆE "Bjelogrlić ga malo izudarao, neki bi rekli nedovoljno" 11:20 Vesti 5
Pink.rs/Alo/E.N. GAGA ANTONIJEVIĆ DAN NAKON BRUTALNOG PREBIJANJA: Pojavio se sav u modricama i progovorio o incidentu, a evo šta je rekao o Katarini Radivojević 10:09 Vesti 6
Republika/Alo/E.N. BJELA STIGAO NA SASLUŠANJE Nakon zverskog prebijanja kolege, glumac uradio nešto što je svima privuklo pažnju 10:06 Hronika 11
Alo/Đ.M. KULTURNA ELITA KOJA JE OPTUŽENA ZA SILOVANJE I PREBIJANJA! Marko Đedović tvrdi da rijaliti igrači nisu najgori! (FOTO) 23:35 Vip 0
Alo/Đ.M. LJUT JE ŠTO NIJE DOBIO ULOGU USTAŠE SA SRBOSEKOM! Saša Mirković brutalan nakon što je Bjelogrlić naneo stravične povrede poznatom reditelju! (FOTO) 21:50 Vip 2
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
SPREMITE SE, STIŽU PLJUSKOVI RHMZ se hitno oglasio, ovi delovi Srbije prvi na udaru (FOTO) 00:27 Vesti 0
"KOLIKA JE ONDA TAMO KORUPCIJA, LAŽOVI JEDNI": VUČIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Evo zašto nikada neću odustati od svojih principa! 22:33 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 25. APRIL Raku stiže novac, Blizanci treba da budu iskreni prema partneru 19:32