Alo/B.S. REŠILA DA NESTANE NA NEKO VREME Marija Šerifović otputovala uz reči "E SADA ME SE MANITE" (VIDEO) 18:40 Vip 0
Alo/N.D. "VIŠE NE UČESTVUJEM" Skandal u Zvezdama Granda, Popović otkrio: MARIJA MI REKLA DA ĆE OSTATI JOŠ OVE GODINE U TAKMIČENJU 09:55 Vip 0
Republika/Alo(N.S. OSTALA SAM BEZ SUPRUGA Snežana Đurišić progovoila o privatnom životu, pa spomenula Vanju 11:00 Vip 0
Grand/Alo/E.B. ĐORĐE DAVID RASKRINKAO TAJNE ZVEZDE GRANDA: Otkrio i kojim učesnicima je promenio život, razotkrio i kolege iz žirija! 18:49 Vip 0
Pink/Alo/N.S. DOBRO VEČE GADNI ŽIRI Šok, pljušte prozivke u Zvezdama Granda: Ti i ja smo već imali problem 09:30 Vip 0
Alo/M.K. OVOME SE NIJE NADALA Jeleni Tomašević kolege i fanovi napravili iznenađenje povodom rođendana, sreću nije mogla da sakrije (FOTO) 19:00 Vip 0
Alo/A.M. OVO SU ČLANOVI ŽIRIJA "PRVOG BENDA SRBIJE" Njih čini fenomenalan sastav muzičara i glumaca (FOTO) 19:04 Vip 0
Blic/Alo/A.M. DAJU PO AUTOMOBIL I STAN Saša Popović i članovi žirija potpisuju nove ugovore 17:20 Vip 0
M. Čolić CECA OD TRANSVESTITA PRAVI ZVEZDU! Ekskluzivno saznajemo detalje nove sezone Zvezda Granda 07:30 Vip 0
Alo/N.K./N.S. TO KOD NAS TAKO NE IDE Suzana Mančić ekskluzivno za Alo! otkrila da joj se ćerka razvela (VIDEO) 20:10 Vip 0
Telegraf/Alo/A.M. PRIČALO SE DA SE ZVEZDE GRANDA OTKAZUJU Đorđe David otkrio nove detalje i javno obelodanio koliki mu je honorar 17:25 Vip 1
Objektiv/Alo/A.J. ŽIRI ZVEZDA GRANDA GUBI 350.000 EVRA? Samo je Ceca obezbedila svojih 100.000 evra, a evo i kako 11:17 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. BILO JE SITUACIJA KOJE NISU PRIKAZANE Snežana Đurišić progovorila o tome šta se dešava iza kamera u Zvezdama Granda 12:57 Vip 0
Grandonline/Alo/Đ.M. PRIŽELJKUJE DA POSTANE ČLAN ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA Poznati pevač i miljenik žena otkrio sve o muzičkom takmičenju i iznenadio izjavom 09:30 Vip 0
Alo NISU BAŠ PROŠLE NAJSJAJNIJE Poznati beogradski frizer dao svoj sud o frizurama zadrugarki, Aleks najgore ocenjena, a tu je i Dalila 15:10 Vip 0
Alo/N.S. ŽENA DRAGANA STOJKOVIĆA BOSANCA RETKO JE U JAVNOSTI Evo kako Dunja izgleda, zajedno slavili (FOTO) 09:25 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. ČUVANO JE U STROGOJ TAJNOSTI Otkriveni svi detalji ugovora Cece Ražnatović i Grand produkcije, a evo i koliko će pevačica ostati u žiriju 11:37 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57