Alo/24sedam.rs/M.G. SVE PODREĐENO DOLASKU UNUKA NA SVET Goca Božinovska pomerila godišnji odmor, otkazala nastupe, pa otkrila zašto još nije kupila prvi poklon za bebu 11:05 Vip 0
Alo/Pulsonline/M.G. IAKO JE TRUDNA NE STAJE S POSLOM Mnogi će reći da se Bojana Rodić dobro udala, a ona je sad pokazala kako se prave pare 16:35 Vip 1
Pink.rs/Alo.rs/M.A. GOCA BOŽINOVSKA U NEVERICI Smrt Novice Zdravkovića je duboko ganula, pevačica otkrila šta su sve radili zajedno! 11:40 Vip 0
Alo/M.G. NIKAD VIĐENA PORODIČNA FOTKA GOCE I ŠIJANA Popularni par uhvaćen na plaži, Božinovska blista u njegovom zagrljaju (FOTO) 15:00 Vip 3
Alo/Republika/M.G. RAT MAJKE I SINA Skandal pred Šijanovu svadbu, Goca Božinovska digla frku oko zvanica, Mirko ni da čuje, poštuje Bojaninu želju 15:45 Vip 1
Alo.rs PROCURILE PRIVATNE FOTKE ĆERKE GOCE BOŽINOVSKE Polugola u krevetu bez šminke, bretele je izdale i sevnule joj grudi (FOTO) 19:05 Vip 0
Alo/Vesna Đorđević IZLETELO JOJ! Goca Božinovska ne krije uzbuđenje zbog dolaska naslednika, pevačica u naletu emocija otkrila kako će se zvati sin Bojane i Mirka! 15:35 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. NIJE MOGLA OVO DA SAKRIJE! Oglasila se Goca Božinovska nakon informacija da joj Rodići plaćaju renoviranje luksuzne vile 16:10 Vip 1
Nina Denda PRVE FOTOGRAFIJE BOJANE RODIĆ U POODMAKLOJ TRUDNOĆI! Trudna Gocina snajka "fura" torbu od 1.500 evra i vozi besan džip! (FOTO) 07:15 Vip 0
Alo/Kurir Sa samo 15 godina imala je svoj prvi javni nastup: Da li prepoznajete ovu pevačicu, inače ćerku velike srpske zvezde?! (FOTO) 22:40 Vip 0
Alo/Svet Mirko Šijan i Bojana definitivno prelomili gde će živeti: Buduća baka, Goca Božinovka, odmah morala da prokomentariše! 10:40 Vip 0
Alo.rs/M.A. PRESEKLI! Bojana i Mirko Šijan se sele u Titel, Goca Božinovska očajna moli sina samo jedno! 10:40 Vip 1
Telegraf/Alo.rs/M.A. NE KRIJE ODUŠEVLJENJE Goca Božinovska otkrila kako su je prijatelji dočekali na slavi u Titelu, ali i da li su ona i Ceca pesmom dovele atmosferu do usijanja! 21:56 Vip 0
Alo.rs/Kurir/T.Đ U Titelu je grmelo do jutarnjih časova, Đurđevdan kakav Titel ne pamti: Ovako se slavilo u kući Rodića, Mirko Šijan napravio haos! (VIDEO) 09:37 Vip 0
Alo.rs STIGLA PRIJA Goca Božinovska prvi put kod Rodića u Titelu, pevačicu u elegantnom izdanju dočekao sin Mirko Šijan! 23:29 Vip 0
Alo.rs/M.A. NA RADMILIN KREVET SLETEO LEPTIR Goca Božinovska neutešna nakon majčine smrti, pevačica jedva smogla snage za ove reči (FOTO) 10:54 Vip 0
Star/Alo.rs/M.A. BESNA KAO RIS Goca ljuta na sina, vratila se sa putovanja, a u Surčinu je sačekao haos, zbog Bojane ostala i bez pola ormana! 14:00 Vip 0
Premijera- "Vikend specijal"/Alo.rs/A.T. Goca Božinovska otkrila sve o odnosu Mirka i Bojane, a evo šta se promenilo u njihovom domu! 17:01 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
IMA MRTVIH I RANJENIH, HOROR U NEMAČKOJ Automobili uleteli u masu i NEMILICE GAZILI, ljudi panično bežali (VIDEO) 20:23 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27