Alo/A.J. NIJE POKAZALA DA JE KULTURNA I VASPITANA Bivša zadrugarka se ostrvila na Anđelu Đuričić, pa rekla da je htela ljubavnu priču kao oni 09:07 Vip 2
Alo/A.J. RASPLAMSAO SE RAT BIVŠIH DRUGARICA Žestoka svađa Dalile i Anđele, pljuštale uvrede na sve strane 17:33 Vip 0
Alo/A.J. NIJE TE JE*AO SAMO ONAJ KO TE NIJE PITAO Miljana oplela po Milici, a ona joj uzvratila najniže 16:30 Vip 0
Alo/A.J. INATE SE Dejan i Aleks u još jednoj raspravi ko je glavni, Dragojević poručio da je njegova poslednja 15:35 Vip 0
Republika/Alo/A.J. ISPLIVALE ŠOKANTNE TAJNE Pevačica sve iznela: Dalila je bila zaljubljena u Davida, prodala se zbog para 15:20 Vip 1
Alo/A.J. MENSUR DOTRČAO DA VIDI KAKO JE IZGLEDAO SA MINOM Vrbaški puna sebe, evo šta je rekla za svoj nastup 13:10 Vip 1
Alo/A.J. SA TOBOM MI JE NAJLEPŠE Zola obavio razgovor sa Miljanom pa otkrio da je ona idealna žena, emotivno 11:35 Vip 1
Alo/A.J. NEMA GDE DA SE VRATI Zola progovorio o odnosu sa Miljanom, otkrio šta želi od nje 10:20 Vip 2
Alo/A.J. TRANSFORMACIJA Nakon operacije nosa, silikoni, nećete verovati kako bivša zadrugarka sad izgleda (FOTO) 09:50 Vip 1
Alo/A.J. TO IZMEĐU NAS NIJE LJUBAV, ZGADILO MI SE Car progovorio o odnosu sa Dalilom, analizirao njihovu vezu 09:35 Vip 1
Alo/A.J. FILIPOVA NAJVEĆA PODRŠKA Caru stigla vaskršnja čestitka od najboljeg druga, poruka nikoga ne ostavlja ravnodušnim 19:02 Vip 0
Alo/A.J. OD VRELE AKCIJE DO STANA U BEOGRADU Deniz Dejm za mesec dana zaradila neverovatnu svotu novca, a evo šta planira da uradi 17:25 Vip 1
Alo/A.J. DALILA SE SETILA OCA I NJEGOVIH REČI Dragojevićka otkrila zbog čega se kaje i šta joj je najveća želja 16:50 Vip 1
Alo/A.J. SETIO SE ĆERKI Gruja otvorio dušu, otkrio koliko mu nedostaju, a evo šta je rekao o starijoj naslednici 16:35 Vip 0
Alo/A.J. ISPOVEST DENIZ DEJM Bivša zadrugarka otvorila dušu, otkrila sve tajne iz privatnog zivota, pa priznala da ju je smrt ove osobe razorila 16:00 Vip 0
Alo/A.J. VIDNO NERASPOLOŽENE Aleks i Dalila bez reči obavile zadatak, a evo kako su pozirale 15:45 Vip 0
Alo/A.J. OPROSTIO BI JOJ SVE Bebica bez reči legao pored Miljane bez obzira na prethodna dešavanja 19:55 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
POSLE OREŠNIKA STIŽE I OSINA: Evo zašto je Zapad uznemiren zbog novog ruskog raketnog arsenala 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Biku iznenađenje na poslu, Raku zanimljivo poznanstvo 05:00 Razonoda 0