Alo/A.J. PREDSTAVILA SI SE KAO IMBECIL Đedović objasnio Mimi u čemu je njen problem, zadrugari osuli po njoj 17:25 Vip 0
Alo/A.J. NEĆU DA SE POMIRIM Aleks besna na Dejana: Probudićeš demona u meni, a onda joj se izvinjavao zbog ovog 16:18 Vip 1
Alo/A.J. EVO ZBOG ČEGA SU DALILA I CAR POBEGLI IZ ZADRUGE! Uništili kapiju, provukli se kroz otvor, a razlog će vas šokirati! (VIDEO) 14:00 Vip 0
Alo/A.J. ONA SE STIDI SVOJE PORODICE! Kristina otkrila šta je šokiralo kod Milice, došlo mi je da plačem! 13:45 Vip 0
Alo/A.J. DRAGOJEVIĆ POVREĐEN! Nakon raskida sa Aleks Dejan se osamio i bacio u razmišljanje! 13:30 Vip 0
Alo/A.J. SANDRA REŠIĆ U POTRESNOJ ISPOVESTI! Pevačica i zadrugarka govori o mnogim temama, a evo i šta je rekla za oca! 12:50 Vip 0
Alo/A.J. ANDREANA NIJE JEDINA KOJA MISLI DA JE ZEMLJA RAVNA PLOČA! Dejan Dragojević razvezao jezik u Zadruzi, Miki Đuričić ga spustio! 12:22 Vip 0
Alo/A.J. OBOJE IMATE ZAJEDNIČKI CILJ! Dok su svi bili za to da se veza Dalile i Cara prekine, Irma jedina podržala njihovu ljubav, a onda osula po ovoj učesnici! 12:46 Vip 0
Alo/A.J. KULIĆEVA OBJAVILA RAT! Miljana priznala da je Zolu iskoristila samo kao igračku, a evo šta je još uradila! 18:10 Vip 1
Alo/I.G. DALILA SE OKOMILA NA KARIĆA! Žestoko ga isprozivala: Bogataš sa Zvezdare puni džepove sa deset dinara! 18:40 Vip 1
Alo.rs/I.G. STANIJA ŠALJE SIGNALE MARKU Zadrugar obelodanio tajni plan Dobrojevićeve, potpuno raskrinkao starletu! 13:21 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
POSLE OREŠNIKA STIŽE I OSINA: Evo zašto je Zapad uznemiren zbog novog ruskog raketnog arsenala 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Biku iznenađenje na poslu, Raku zanimljivo poznanstvo 05:00 Razonoda 0