NIKOLINA PIŠEK SE JAVNO POŽALILA! Voditeljka na teškim mukama zbog luks vile: Haos je sve veći... 21:15 Vip 0
TANKE USNE, PRIRODNE OBRVE, CRNA KOSA... Voditeljka danas puni 51 godinu, a evo kako je izgledala na samom početku karijere 11:06 Vip 0
NISAM REAGOVALA KAD SAM DOŽIVLJAVALA NASILJE Nikolina Pišek prolazila kroz pakao, a sada otvorila dušu i otkrila sve 21:40 Vip 0
ROZE WC ŠOLJA I KRISTALNI LUSTERI Nikolina Pišek sredila luks vilu od 1.600 kvadrata, pokazala kako sada sve izgleda 16:20 Vip 0
IZRIČITA JE U ODLUCI! Miša Grof hteo pomirenje, Nikolina ga odbila: Ne može da oprosti uvrede 21:25 Vip 0
REČI VODITELJKE ĆE VAS NAJEŽITI! Nikolina Pišek slomljena zbog Danke Ilić: Da li je to bilo poslednje što je malena čula? 20:00 Vip 0
PLAČEM OD OČAJA Nikolina Pišek renovira vilu, ali ništa ne ide po planu, podelila šok kadrove prostora tik pred useljenje 21:30 Vip 0
NIKOLINA PIŠEK SREDILA VILU OD DVA MILIONA EVRA! Kadrovi su brutalni, suvi luksuz, a tek kad vidite nameštaj 15:01 Vip 0
OVO JE ĆERKA NIKOLINE PIŠEK! Hana je završila medicinu i ista je majka, sada je jasno zašto je voditeljka je eksponira! 19:40 Vip 0
TEŠKA IZMIŠLJOTINA, NISU ME POZVALE NAKON SMRTI SINA! Miša Grof ponovo udario na Nikolinu Pišek, haos ne prestaje! 19:41 Vip 0
ČETIRI SATA SAM SLUŠALA IDIOTARIJE! Nikolina Pišek besna nakon suđenja, drama ne prestaje! 17:58 Vip 0
NIKOLINA PIŠEK PONOVO NA SUDU? Šok obrt nakon što je Miša Grof rekao da je povukao sve tužbe 15:25 Vip 0
PRIČA SAM SA SOBOM! Nikolina Pišek šokirana nakon izjave Miše Grofa da je povukao tužbe protiv nje 14:54 Vip 0
POVUKAO SAM SVE TUŽBE PROTIV NIKOLINE! Miša Grof šokirao izjavom, javno joj se obratio i poručio ovo! 14:02 Vip 1
NIKOLINA PIŠEK OBNAŽENA NA TERASI Voditeljka fotografijom uzdrmala mreže, napali je zbog jedne stvari! 17:15 Vip 0
NIKOLINA PIŠEK SE USELJAVA U VILU KOJA JE PREDMET SUDSKOG SPORA Voditeljka pokazala prve kadrove svog doma 17:50 Vip 0
ATRAKTIVNA VODITELJKA BEZ TRUNKE ŠMINKE! Nikolina Pišek ostavila javnost bez teksta, poslala jasnu poruku hejterima 17:12 Vip 0
NIKOLINA PIŠEK IZDAJE VILU ZA 6.000 EVRA! Njen bivši svekar zapenio od besa: To je gradio Vidoje sa mojim parama 22:27 Vip 0
ĆERKA NIKOLINE PIŠEK DOŽIVELA SAOBRAĆAJKU Oglasila se nakon udesa, otkrila u kakvom se stanju nalazi 13:05 Vip 0
UNUKU NISAM VIDEO OD SAHRANE! Teške reči Miše Grofa lede krv u žilama, otkrio kroz šta prolazi: Ne izlazim iz kuće, samo sam njega imao 09:00 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57