Kurir/Alo/A.J. PROGOVORILA DRUGARICA MAJE MARINKOVIĆ Pomenula mutne radnje, pa otkrila šok detalje: Sve joj je branio 13:55 Vip 1
Republika/Alo/A.J. ALEKSANDRA SUBOTIĆ POSLE NAJVEĆE IZDAJE PORUČILA: Mnogo mi je žao, delim njenu bol i saosećam sa njom 13:35 Vip 0
Blic/Alo/A.J. MAJA MARINKOVIĆ SE SLOMLJENA VRATILA IZ BUDVE Starleta sve vreme plakala na aerodromu: Glas joj je drhtao 13:05 Vip 2
Kurir/Alo/A.J. OGLASILA SE SUBOTIĆKA NAKON MAJINOG I PECINOG RASKIDA Evo šta je imala da poruči posle najveće izdaje 12:20 Vip 2
Kurir/Alo/A.J. MAJA MARINKOVIĆ O RASKIDU SA PECOM Starleta otkrila razlog prekida veze: Na svojoj koži sam osetila da nije zlato sve što sija 12:10 Vip 3
Kurir/Alo/A.J. PECA ŠUTNUO MAJU MARINKOVIĆ Drama u Budvi, pokupio kofere i vratio se u Srbiju, a ovo je razlog 11:15 Vip 1
Skandal/Alo/A.J. DALILA UNIŠTILA DEJANU I ALEKSANDRI ODMOR? Dragojevićka zove bivšeg muža non stop da mu traži ovo, a Nikolićeva mu zapretila 10:40 Vip 0
Pink/Alo/A.J. OGADILA MI SE Matora priznala da je prošlost ne zanima, otkrila detalje o novoj vezi i porodici, pa se osvrnula na Dalilu i Anđela 09:43 Vip 1
Alo/A.J. BILO MI JE JAKO TEŠKO Anđelo Ranković progovorio o odnosu sa Sandrom Rešić i Dalilom Dragojević 08:40 Vip 3
Alo/A.J. KUPUJE BESNU MAŠINU Aleksandra Nikolić se oglasila iz Egipta, tražila pomoć, pa rešila da se počasti 07:40 Vip 1
Alo/A.J. DA LI ĆE MU VRATITI AUTO KOJI JOJ JE KUPIO? Nakon raskida Jovane i Stefana Karića, svi su se pitali jedno 07:20 Vip 0
Alo/A.J. TO JE BILO OSUĐENO NA PROPAST Zadrugar bez dlake na jeziku prokomentarisao raskid Jovane i Stefana 14:15 Vip 1
Alo/A.J. GOVORIO SAM MU DA UČI NA MOJIM GREŠKAMA Stefan Karić progovorio o Mensuru: Imao je neke ispade 13:20 Vip 0
Alo/A.J. DEJANE, VRAĆAJ POKLONE Nakon što je Dragojević zaratio sa podrškom, oni se oglasili i traže ovo da im vrati 10:50 Vip 5
Pink/Alo/A.J. ISTINA NEKA OSTANE U ZADRUZI 3 Dalila Dragojević se oglasila o raskidu Karića i Jovane, pa priznala: Za mene sjajan momak 10:15 Vip 3
Alo/A.J. ISPROZIVAO DALILU Đedović osuo paljbu po Dragojevićki: U tri države je niko nije prihvatio za snajku 09:45 Vip 1
Alo/A.J. OBELODANILI VEZU Kontroverzni rijaliti učesnik smuvao Paulu Hublin, pao prvi poljubac 09:10 Vip 0
Alo/A.J. JOVANA JE PRONAŠLA PORUKE SA DRUGOM DEVOJKOM Stefan Karić progovorio o prevari: Od toga je krenuo problem 08:30 Vip 1
Alo/A.J. NE MOGU DA BUDEM SA NEKIM NA SILU Stefan Karić o raskidu sa Jovanom: Njeno ponašanje me je ohladilo 07:50 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
MUŠKARAC PREBAČEN U MRTVAČNICU, PA SPREMLJEN ZA KREMACIJU Kamera snimila neverovatan preokret, ljudi zanemeli od šoka! 12:01 Razonoda 0
HOROR KOD IVANJICE, MAJKA UBILA DETE (2) Odsekla deo cucle i ugušila ga! Užas otkrio dečakov ujak! 11:51 Hronika 0