IMAJU MNOGO GORE PROBLEME! Oglasio se kolega Harisa Džinović i iznenadio izjavom, ovo se od njega nije očekivalo 15:53 Vip 0
MI SMO UVEK U KONFLIKTU! Snežena Đurišić otkrila detalje o odnosu sa kolegom, za ovo niko nije znao! 14:49 Vip 0
OVAJ PEVAČ ŽIVI U NAJLUKSUZNIJOJ VILI Od dvorišta zastaje dah, a u kući detalji u zlatu, ovo se retko viđa! 08:30 Vip 0
ZBOG JEDNE PESME DOBIO 10.000 EVRA Šerif Konjević napravio šokantan potez, o ovome ne prestaje da se priča! 10:55 Vip 0
HAOS NA NASTUPU ŠERIFA KONJEVIĆA Momak iz publike se popeo na binu, pevač doživeo pomračenje pa nasrnuo na njega 07:45 Vip 0
ŠOK ZA PRIJU PRE POČETKA KONCERTA Kad je dobila ovu informaciju, Aleksandra momentalno reagovala! 07:18 Vip 0
ŠERIF KONJEVIĆ JE SVU IMOVINU PREPISAO NJOJ Folker zarađuje ogroman novac, a istina je potpuno drugačija 14:25 Vip 0
SVI SU BILI U ŠOKU Mile Kitić prekinuo kolegin nastup, pa uradio nešto neočekivano! (VIDEO) 10:25 Vip 0
POSLE PEVANJA ME JE ČEKALA METLA! Šerif Konjević je na početku karijere čistio kafane posle tezge, ovo su detalji njegovog teškog početka! 10:45 Vip 0
OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA LEPOG MIĆE Šerif Konjević razvezao jezik, pa otkrio istinu o sukobu od pre tri decenije 06:30 Vip 0
Amina Jusović "DAJU NOVAC, PA MULJAJU SA TIM PARAMA" Šerif Konjevića zovu "kraljem bakšiša", a evo šta on kaže o hiljadama evra koje uzme na slavljima! 14:50 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. TEŠKO JE IZBORITI SI SA NJIM Šerif Konjević otkriva u kakvim je odnosima sa harmonikašem Bosancem: "Imao sam problema" 08:50 Vip 0
Grandonline/ALo/B.S. POTCENJIVALI GA I OMALOVAŽAVALI Šerif Konjević se setio detinjstva pa otkrio: "Sprdali su se sa mnom, govorili da sam došao iz šume" 18:41 Vip 0
Kurir/Alo/B.S. Šerif Konjević demantovao priče o Ninu Rešiću "NISAM PLAĆAO NIKOME DA SE NAUDI NEKOME" 10:15 Vip 0
Kurir/Alo/B.S. BURAN LJUBAVNI ŽIVOT NINA REŠIĆA Voleo suprugu svoga kolege "PLATIO JE 20.000 € DA ME UBIJU ZBOG ŽENE" 13:20 Vip 0
Alo/E.B. OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI Razotkriveno kome je Šerif Konjević prepisao bogatstvo i svu imovinu, ŠOK 21:45 Vip 0
Alo! / O. K. KONAČNO SE OGLASIO Šerif Konjević progovorio o detaljima afere sa Zoricom Marković za Alo! 08:30 Vip 0
Blic/Alo/A.J. ZASLUŽIO JE, MNOGO MI JE POMOGAO Pevač pliva u parama, a sada mu mlađi kolega kupuje roleks od 20.000 evra 22:30 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
DORA I TRUDNA OSTAVLJA BEZ TEKSTA Iako bremenita, Grkinja koristi svaku priliku da prikaže sjajnu figuru 06:30