KOJA POZNATA PEVAČICA JE SESTRA TENISERKE JELENE JANKOVIĆ? Niko nije ni slutio da su njih dve u srodstvu! 17:10 Vip 0
POSLE MNOGO GODINA Isplivala fotografija, dugo je nije bilo, a evo kako danas izgleda Jelena Janković 10:14
BIVŠA TENISERKA UŽIVA U LUKSUZNOJ VILI! Jelenin muž ugledni doktor, javnost šokirana cenom njenog doma 12:28 Vip 0
MOJA ĆERKA SE BORILA ZA SRBIJU DOK JE NEKO ISPIJAO KAFE Majka Jelene Janković žestoko potkačila Anu Ivanović 08:00 Vip 0
MUŽ JELENE JANKOVIĆ JE UGLEDNI DOKTOR Žive u luksuznoj vili od 13 i po miliona dolara, evo kako izgleda 08:00 Vip 0
RAJ NA ZEMLJI Jelena Janković uživa sa porodicom u luksuznoj vili u San Dijegu, kuća kao iz snova 12:25
JELENA JANKOVIĆ PROGOVORILA O MAJČINSTVU Srpska teniserka otkrila detalje privatnog života nakon završene karijere 21:05 Vip 0
DUGO JE NIJE BILO Posle mnogo godina pojavila se fotografija Jelene Janković, a evo koliko je novca "teška" 09:21
MAJKA JE SVE OTKRILA Evo zašto su zaratile Ana Ivanović i Jelena Janković, jedan detalj je sve uništio 07:53
POSLE MNOGO GODINA Isplivala fotografija, dugo je nije bilo, a evo kako danas izgleda Jelena Janković 08:34
U KAKVOM SU ODNOSU JELENA I ANA? Otkrivena dugo čuvana tajna, evo zašto je puklo tenisko prijateljstvo 13:00
Alo/A.J. LJUBAV IM SE DESILA NA NEOBIČNOM MESTU Otkriveno ko je muž Jelene Janković, ugledni je doktor, sa njim ima ćerku Unu 20:00 Vip 0
Alo/A.J. NIGDE SE NE POJAVLJUJE Jelena Janković poslala majku i brata u kupovinu, pa im davala instrukcije preko telefona 15:08 Vip 0
Alo.rs ISPLIVALA FOTOGRAFIJA JELENE JANKOVIĆ Majčinstvo je skroz promenilo - pogledajte kako danas izgleda slavna srpska teniserka (FOTO) 12:22 Sport 0
Alo/N.D. OTKRILA SVE Didi J progovorila o odnosu sa sestrom Jelenom Janković: TO JE VELIKA LAŽ 14:30 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DAJKOVIĆ NE MORA VIŠE DA PLAČE Slobodna Crna Gora izdominirala na ponovljenim izborima i prešla cenzus 08:05 Vesti 0
BEOGRAĐANI MASOVNO PADAJU, LEKARI HITNE U HAOSU Imaju neverovatan broj prijema zbog bizarnih situacija 07:45 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
SUKOB LALATOVIĆA I DUDIĆA JE NIŠTA ZA OVO Potpuni haos u Španiji, trener glavom udario kolegu iz drugog tima (VIDEO) 08:04