"CEO MOJ ŽIVOT JE LAŽ" Moguća greška u Slagalici izludela gledaoce, svi se pitaju o čemu se radi! 19:30 Vesti 0
OVO SE DO SADA NIJE DESILO U "SLAGALICI" Neverovatan preokret za nekoliko sekundi (VIDEO) 12:24 Vesti 0
TAKMIČAR SLAGALICE NASMEJAO SRBIJU Citirao poznatog glumca, voditeljka u neverici! (VIDEO) 09:14 Razonoda 0
VODITELJKA MILICA JE MORALA OVO DA PROKOMENTARIŠE! Evo šta se desilo u samom finalu "Slagalice" (FOTO) 00:59 Vesti 0
NEVEROVATNA SCENA U "SLAGALICI" Ljudi poludeli kada su videli na koje pitanje takmičari nisu znali odgovor (VIDEO) 06:00 Vesti 1
UBEDLJIVO POBEDIO I POPEO SE NA TRON On je novi šampion "Slagalice" koji je zaradio 300.000 dinara 23:16 Vesti 0
VODITELJKA SLAGALICE ŽIVI U RASKOŠI Ima poseban deo stana samo za ikone, a ovaj detalj na terasi sve ostavlja bez daha 08:15 Vip 0
HIT REAKCIJE TAKMIČARKE U SLAGALICI Nasmejala celu Srbiju, o ovome ne prestaje da se priča (VIDEO) 12:00 Vesti 0
NEVEROVATNA SCENA U "SLAGALICI" Kako je ovo uradio? Novinar ekstremnom brzinom rešio zadatak 06:00 Vesti 0
VODITELJKA RTS-a MOMENTALNO REAGOVALA! Takmičar joj pomenuo osam godina starijeg dečka, hit scena u Slagalici 20:12 Vip 0
TO NA RTS-u NIJE LAKO DOBITI! Voditeljka dala otkaz, a kada otkrila razlog, sve je postalo jasno 14:18 Vip 0
"DA LI JE MOGUĆE?!" Ovaj detalj u "Slagalici" svima promakao, a zapravo je PRAVILO od koga se ne odstupa 10:01
OVO PRAVILO U SLAGALICI 30 GODINA NIKO NIJE PRIMETIO Mreže se usijale nakon što je sve otkriveno, javili se i bivši takmičari! 21:49 Vip 0
KAPITEN PARTIZANA U SLAGALICI Takmičarka izvukla Pantera i pobedila, hit scena iz popularnog kviza (VIDEO) 10:04
VODITELJ POZNATOG KVIZA DOBIO ĆERKU Slavio do zore sa ambasadorima, za mezimicu izabrao ovo moćno ime 11:13 Vip 0
OVO JE PRVA VODITELJKA SLAGALICE Bila u užem izboru za mis Jugoslavije, pa glavna urednica televizije, a mnogi su je zaboravili 21:50 Vip 0
STEFAN ĐURIĆ RASTA ZAVRŠIO U SLAGALICI! Takmičari odgovarali na pitanje o reperu, on sve objavio javno 17:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0