najžena DALA SAM JOJ TAKO RUŽNO IME I SAD JE ZOVEM PO NADIMKU: Drugi roditelji su je osudili zbog toga, krste se kad čuju kako se zove 16:17
alo.rs/S.Ć. IMAJU LOŠ PREDZNAK Ovo su ubedljivo najgora imena za bebe, a popularna su i u Srbiji 14:53 Razonoda 0
alo.rs/S.Ć. NAJLEPŠA IMENA ZA DECU ROĐENU ZIMI Veruje se da donose sreću i čuvaju zdravlje 11:53 Razonoda 0
alo.rs/S.Ć. OVO IME SRBI MASOVNO DAJU DEVOJČICAMA Kad čujete pravo značenje neće vam biti svejedno 09:45 Razonoda 0
alo.rs/S.Ć. NAJČEŠĆA IMENA I PREZIMENA U SRBIJI Ovako se zove najveći broj ženskih osoba kod nas 14:51 Razonoda 0
alo.rs/S.Ć. DOKAZANO DONOSI NOVAC Prema istraživanju budući milioneri nose ova imena, a jedno je kod nas baš popularno 09:35 Razonoda 0
najžena.rs IME MNOGO GOVORI O VAMA: Pronađite kako se zovete i saznajte koja je simbolika i kako je određen vaš životni put 20:58
najžena.rs BIBLIJSKA IMENA KOJA SRBI DAJU SVOJOJ DECI: Klasici poput imena Luka ili Ana, ali i imena koja nisu tako česta, a koja su divna i lepa 10:31
najžena.rs LISTA NAJGORIH SVETSKIH IMENA Među njima su tri popularna u Srbiji, posle ovoga ih roditelji više neće davati deci 19:03
NajŽena.rs RUSTIČNA SU I PODSEĆAJU NA SRPSKE KORENE: Najlepša imena za devojčice koje su naše bake obožavale 10:12
NajŽena.rs RETKO JE I ZANIMLJIVO JER NEMA NADIMAK: Devojčice sa ovim imenom prati sreća tokom celog života 18:46
NajŽena.rs ODABERITE IME ZA DEVOJČICE SA PRELEPOM PORUKOM: Ovih pet u sebi nosi značenje "anđeo" 17:08
NajŽena.rs OVO SU ZABORAVLJENA ŽENSKA SRPSKA IMENA: Nekima su smešna, ali imaju moćnije značenje nego što se misli, jedno od ovih je nosila princeza 10:05
NajŽena.rs NAJLEPŠA MUŠKA I ŽENSKA IMENA KOJA SU VESNICI SUNCA: U sebi nose živost proleća, ali i slute na radost 21:09
NajŽena.rs DECA KOJA SU ROĐENA U 2022. GODINI KRASIĆE RAZNI TALENTI: Ova muška i ženska imena donose sreću i blagostanje 16:02
alo.rs/S.Ć. ŽIVOT IM UVEK SERVIRA SREĆU Evo koja ženska imena privlače novac ili bogatstvo 13:41 Razonoda 0
alo.rs/S.Ć. OVO JE JEDNO OD NAJSTARIJIH SRPSKIH IMENA Mnogi se ovako zovu, a ne znaju da nosi pretužno značenje 11:22 Razonoda 0
NajŽena.rs OVA DVA SRPSKA IMENA SU VEČNA: Dečake nazivaju po svecima, a za devojčice se ova posebno ističu i sva su prelepa 14:46
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1