Blic/Alo/J.M. NE BIH SE MENJAO NI SA KIM! Dušan Svilar otkriva tajnu svoje pesme za Beoviziju, a ovo je rekao o svom plasmanu! 18:02 Vip 0
Blic/Alo/J.M. U ZVEZDAMA GRANDA SMO SVI BILI JEDNAKI! Zorja otkrila po čemu se razlikuje Beovizija i zašto je imala tremu! 17:18 Vip 0
Alo/K.G. MARIJA MIKIĆ NASTUPIĆE U VENČANICI! Pevačica sve prisutne šokirala svojim stajlingom! (VIDEO) 21:57 Vip 1
Blic/Alo/K.G. BILO JE NESUGLASICA Zorja Pajić progovorila o saradnji sa suprugom, a nećete verovati koji poznati glumac je zadužen za njenu koreografiju 16:24 Vip 0
Alo/K.S. MOZZART OBJAVIO KVOTE: LUKAS IDE NA EVROVIZIJU? Trka za Evroviziju biće neizvesna, a najveće šanse za pobedu pored Lukasa imaju Sara Jo, Zorja i Angelina 16:00 Vip 1
Alo/K.G. LUKAS I SARA JO SE PRVI PUT SUOČILI! Nakon javnih prozivki pevač otkrio kakvo je njegovo mišljenje o njenoj numeri, a evo kako mu je ona odgovorila 22:16 Vip 0
Alo/J.M. EKSKLUZIVNO! Ovako izgleda klavir na kom će Aca Lukas izvesti svoju pesmu na Beoviziji! 20:20 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/J.M. BEZ NJENOG ZNANJA PRIJAVILI PESMU! Angelina otkriva do sada nepoznate detalje o saradnicima i poručuje jedno! 19:05 Vip 0
Alo/J.M. ACA LUKAS OTVORENO! Ja znam da mogu skupiti najviše glasova, kako bi moja domovina napravila dobar rezultat na Evroviziji! 17:00 Vip 1
Alo/K.G. ŠERIFOVIĆKA I LUKAS ISHVALILI OVOG PEVAČA PRED IZBOR ZA PESMU EVROVIZIJE! Aca: Igor je pevao na 18. rođendanu mog sina, a i meni na proslavi mature 11:42 Vip 0
Premijera/Alo/J.M. EKSKLUZIVNO! Aca Lukas otkrio deo iznenađenja koja priprema za Evroviziju! 22:38 Vip 1
Premijera/Alo/J.M. LUKAS OTKRIO MOTIVE ZA ODLAZAK NA EVROSONG! Pevač otvoreno o tome šta ga motiviše da predstavlja svoju zemlju na najvećem takmičenju! 19:37 Vip 2
Alo/I.G. LUKAS I JA PUCAMO NA POBEDU U TORINU! Saša Mirković pred Evroviziju otkrio sve planove! 15:50 Vip 0
Alo/K.G. PODRŠKA STIŽE SA SVIH STRANA! Prošlogodišnji pobednik Evrovizije podržao Lukasa! 15:39 Vip 0
Hajp/Alo/I.G. ČUĆETE IH PO PRVI PUT! Neko od ovih ljudi predstavljaće Srbiju na Evroviziji u Torinu! 15:20 Vip 0
Kurir/Alo/I.G. JA ĆU DA POBEDIM! Aca Lukas otkrio zašto se prijavio na Izbor za pesmu Evrovizije, oduševiće vas pevačevi ciljevi! 19:30 Vip 0
Alo/I.G. OVO JE DOKAZ DA LUKAS IDE U TORINO! Oskar prešao milion pregleda, pesma postala hit preko noći! (FOTO+VIDEO) 21:09 Vip 0
Alo/J.M. DOBRA PROGNOZA ZA LUKASA! Pevačevu numeru svi već dobro znaju, a društvene mreže gore od podrške za predstojeće takmičenje! 21:55 Vip 1
Alo/K.S. HIT U NAJAVI! Ovom numerom se Angelina predstavlja na Beoviziji, pesma već obara rekorde! (VIDEO) 11:51 Vip 0
Alo/K.G. "OSKAR" UGLEDAO SVETLOST DANA! Izašla pesma Ace Lukasa kojom će se takmičiti za predstavnika Srbije na Evroviziji! 14:53 Vip 0
PROTESTI U SRBIJI POČELI ČIM SE TRAMP VRATIO NA VLAST U SAD Profesor Čedomir Antić “U RINGU” skenirao aktuelnu političku situaciju 20:00 Vesti 0
SIN NOVOG PAZARA Adem Ljajić za "Sport.alo" progovorio o dolasku kući, povratku u Partizan, pa otkrio sve o Mihi i šta se desilo sa reprezentacijom (VIDEO) 12:00
IKONA JE BILA NAJMANJE ŠTENE, A POSTALA JE NAJVEĆI HEROJ Njen vodič otkriva sve o ljubimici nacije (VIDEO) 06:00 Hronika 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 2. APRIL Ribe će dobiti zanimljive vesti iz inostranstva, Lav treba da posluša prijatelje, a šta je sa ostalima? 19:11