Alo/N.D. PLASTIČNE VIRŠLE, ŠTA ĆE ONE DA RODE? Tanja Bošković bez zadrške o estetskim zahvatima, pa otkrila tajnu mladolikog izgleda 11:45 Razonoda 0
Alo/A.J. PROGOVORILA O ESTETSKIM KOREKCIJAMA Katarina Radivojević je na sebi promenila ovo: Svoj izgled bih ocenila sedmicom 22:50 Razonoda 0
Alo/A.M. CECA OTIŠLA NA REMONT Ražnatovićeva se snimala na klinici, a evo koja joj je voditeljka pravila društvo (FOTO) 20:15 Vip 0
Naj žena.rs ŠTA SE DESILO ANASTASIJI? Ona ima najveće obraze na svetu i misli da izgleda proporcionalno, a zgrozićete se kad čujete kako je postigla ovakav izgled! 14:25
Kurir/Alo/J.M. OVO SU POZNATE DAME KOJE NIKAD NISU IŠLE POD NOŽ! Izgledaju fantastično i negovano, a na sebi nemaju nijednu intervenciju! 20:45 Vip 0
Mondo/Alo/J.M. ANA NIKOLIĆ NEKAD I SAD! Od izlaska pesme "Januar" do danas, borba sa viškom kilograma koju je uspešno prebrodila! 11:35 Vip 1
Alo/J.M. MARINA VISKOVIĆ KAO AVATAR! Pevačica se humorom osvrnula na svoju nedavnu estetsku intervenciju, pa poručila! 19:36 Vip 0
Alo/D.S. EVO KAKO IZGLEDA NAKON OPERACIJE NOSA I PODIZANJA KAPAKA Ermina ne liči na sebe, a o njenom izgledu bruje društvene mreže! 20:15 Vip 2
Alo/D.S. SEĆATE LI SE KRALJICE SILIKONA? VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Starleta izvadila implante i plava sočiva, nikada je ne biste prepoznali! 16:10 Vip 2
Blic/Alo/K.G. HIT! Pevačica nije znala da izračuna koliko godina ima, pa pitala voditeljku, ona joj se nasmejala u lice! 12:59 Vip 0
Alo/D.S. OTIŠLA POD NOŽ! Miljana Kulić posetila plastičnog hirurga, radi novi estetski zahvat! 14:25 Vip 1
najžena.rs POZNATI MUŠKARCI KOJI SU SE PODVRGLI PLASTIČNOJ HIRURGIJI: Bred je sredio uši, Eminem lice, a mnogi su se iznenadili u vezi sa Putinovim korekcijama 11:07
Srbija Danas/Alo/D.S. ANA RADULOVIĆ PROGOVORILA O ESTETSKIM ZAHVATIMA Voditeljka otkrila šta je radila na sebi! 10:23 Vip 0
Alo/D.S. NE LIČI NA SEBE Luna Đogani pre estetskih korekcija neprepoznatljiva, isplivala fotografija koja otkriva sve! 19:34 Vip 2
24sedam/Alo.rs/D. I. BIĆU KRALJICA U BUDUĆNOSTI Đanijeva žena tvrdi da ima plave krvi, a otkrila i na koju operaciju ide uskoro! 10:54 Vip 3
Alo/I.G. ZORANA PAVIĆ OPLELA PO KLONIRANIM KOLEGINICAMA Pevačica smatra da njoj ništa veštačko ne bi stajalo 07:48 Vip 0
Alo.rs/D. I. LOMILI SU MI ZUBE, PROGUTALA SAM IH Milica Dabović otkrila da će odraditi sve operacije koje joj budu potrebne! 10:36 Razonoda 0
Alo/Đ.M. OVO NISTE OČEKIVALI! Bivši muž Emine Jahović otvorio dušu i priznao koje korekcije je imao na svom licu, izjavom ostavio sve u čudu! 14:45 Vip 0
Alo.rs/D. I. JOVANA JEREMIĆ PRVU ESTETSKU OPERACIJU IMALA SA 19 GODINA Otkrila šta je sve korigovala! 22:34 Vip 2
Blic/Alo/D.S. ISMEVAJU STANIJIN IZGLED KOJI JE PLATILA 13.000 EVRA Ljudi na društvenim mrežama ostavljaju uvredljive komentare, a evo šta je sve radila na sebi 09:11 Vip 2
PROTESTI U SRBIJI POČELI ČIM SE TRAMP VRATIO NA VLAST U SAD Profesor Čedomir Antić “U RINGU” skenirao aktuelnu političku situaciju 20:00 Vesti 0
SIN NOVOG PAZARA Adem Ljajić za "Sport.alo" progovorio o dolasku kući, povratku u Partizan, pa otkrio sve o Mihi i šta se desilo sa reprezentacijom (VIDEO) 12:00
IKONA JE BILA NAJMANJE ŠTENE, A POSTALA JE NAJVEĆI HEROJ Njen vodič otkriva sve o ljubimici nacije (VIDEO) 06:00 Hronika 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
CELA SRBIJA PLAČE ZAJEDNO SA MLADOM "Od dede sam na svadbi dobila koverat, kada sam ga otvorila, reka suza mi je potekla niz obraze" 15:53