Alo/N.D. ŠOK Filip Car otkrio da je u svađi sa Tarom Simov, razlog je bizaran: OBRISALA ME JE SA INSTAGRAMA! 08:00 Vip 0
Alo.rs CECIN BIVŠI SMUVAO BIVŠU DEVOJKU REPERA! Otkrivamo ko je Bogdanova nova izabranica, Darija je pre Srejovića ljubila Ša, reper je hteo da je ženi! 17:32 Vip 3
Alo/N.D. MAJKA MI SE PREPOLOVILA Nenad Aleksić Ša prisetio se odnosa sa Tarom Simov: Pravio sam s*anja 12:14 Vip 0
Pink/Alo/N.S. TARA SIMOV TRUDNA? Oglasila se biva zadrugarka, pa otkrila sve detalje ljubavnog života 21:30 Vip 0
Alo/N.S. NE POŠTUJEŠ ME Ša nastavio žestoku raspravu sa Bilalom, pa mu poručio samo jedno (FOTO) 10:35 Vip 1
Alo/N.D. ŽELEO SAM DA PRESUDIM SEBI Ša priznao da je nakon što je prevario Ivanu bio na ivici da izvrši samoubistvo 10:45 Vip 0
Alo/Đ.M. ĆUTAO JE O OVOME SVE DO SADA Nenad Aleksić Ša progovorio o bivšoj ženi i otkrio koju uspomenu čuva na nju 21:25 Vip 0
Alo/O. K. REPERA PROZIVAJU DA JE GEJ Ša na udaru jer je odbio udvaranje ove zadrugarke, cimer izneo šok detalje iz njegovog života 16:20 Vip 0
Alo NENAD ALEKSIĆ ŠA SPREMAN ZA ZADRUGU 6 Veliko iznenađenje večeri, reper ne skida osmeh sa lica, pa spomenuo novu devojku (VIDEO) 02:29 Vip 0
Svet/Alo/Đ.M. OVO JE NOVA DEVOJKA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Reper ponovo smuvao 20 godina mlađu, lepa Hrvatica ostavlja bez daha, Tara će izgoreti 12:27 Vip 1
Alo/N.D. ŠOK Nenad Aleksić objavio fotografiju sa Minom Vrbaški, svi komentarišu samo jedno (FOTO) 16:45 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠA PRIZNAO VEZU SA TAROM! Reper obelodanio sve detalje, obmanuli naciju, ne želi više da ćuti! 10:49 Vip 6
Pink/Alo/Đ.M. U JEKU SKANDALA Oglasila se Tara Simov nakon informacije da je na splavu pretukla devojku, bivša zadrugarka otkrila istinu 15:30 Vip 0
Alo/N.S. TO JE BILO OČIGLEDNO Nenad Aleksić Ša oglasio se nakon što su Sandra i Anđelo obelodanili svoju vezu 18:12 Vip 0
Pink/Alo/A.J. OGLASIO SE ŠA NAKON PRIČE DA SE MATEJA ODRIČE DRUŽENJA ZBOG TARE Evo da li će nastaviti prijateljstvo sa bivšim dečkom svoje devojke 12:52 Vip 0
Alo POMIRILI SE ŠA I TARA?! Bivši zadrugari raskrinkani i to uživo u emisiji, otkriveni svi detalji, usledile stravične pretnje 22:36 Vip 0
Alo/Đ.M. TARA SIMOV POSETILA NENADA Isplivala fotografija, zadrugarka ipak ne može bez bivšeg dečka (FOTO) 10:30 Vip 0
Alo/Đ.M. ĆUTAO JE DESET MESECI Nenad Aleksić Ša nakon izbacivanja iz Zadruge progovorio o Viki i Marku, ovakav komentar se od njega nije očekivao 12:56 Vip 1
Pink/Alo/Đ.M. BILO JE OČEKIVANO Oglasila se Tara Simov i javno obelodanila šta je Ša uradio čim je napustio Zadrugu, nije mogla da veruje 21:55 Vip 2
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SRBI SLAVE VELIKE SVETITELJE Danas je veoma važan dan za sve pravoslavce, veruje se da ovaj običaj donosi isceljenje 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 23. NOVEMBAR Vaga će sklopiti isplativ usmeni dogovor, Raku sledi važno poznanstvo, Strelcu nervna napetost 05:00 Razonoda 0