Alo/Đ.M. IPAK JE SVE SA ŠA BILA LAŽ! Tara Simov priznala da je Mateju bolesno volela, a ove informacije su stizale do nje kada Nenad nije obraćao pažnju! 07:48 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. NE ŽELIM DA JE VIDIM NIKADA VIŠE! Nenad Aleksić kivan na bivšu suprugu, opleo po njoj nikad žešće i slučajno otkrio jedan detalj o odnosu sa Tarom Simov! 14:10 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠOK ODLUKA NENADOVE BIVŠE! Ivana povukla neočekivani potez nakon svega, vraća se reperu, a ovo je glavni razlog! 09:08 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. VARAO SAM IVANU I PRE ZADRUGE! Ša ogolio dušu o problemima iz braka sa bivšom suprugom, izneo sve detalje, a opleo i po Tari Simov! 21:16 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠA OBJAVIO FOTKU NOVE DEVOJKE?! Reper u prisnom zagrljaju sa aktraktivnom crnkom, a sličnost sa njegovom bivšom je neverovatna! 12:45 Vip 0
Alo/D.S. ONA MI JE SPASILA ŽIVOT Nenad Aleksić Ša priznao da se ne razdvaja od sestre, a evo šta su juče radili! (PAPARACO) 12:11 Vip 0
Alo/Đ.M. TARA I ŠA SU MI PRETILI! Zadrugarka iznela skandalozne detalje o reperu i Simovoj i potpuno ih raskrinkala! 09:42 Vip 0
Alo/Đ.M. NIJE MOGLA DA PREĆUTI Ša progovorio o osudi javnosti i svojoj prevari, a onda se umešala Goca Tržan i izgovorila ono što misle svi! 08:14 Vip 0
Alo/Đ.M. UDARA NISKO! Ivana ovim potezom javno ponizila Nenada Aleksića, reperova bivša je rešila da više ne ćuti i progovori! 10:36 Vip 1
Alo/Đ.M. MISLIO SAM DA ĆE ME GAĐATI JAJIMA! Nenad uživo otkrio sve o odnosu sa Tarom Simov, a onda spomenuo i šta mu ljudi kažu na ulici! 22:40 Vip 0
Pink/Alo/D.S. NISAM LAGAN, SAD SAM DRAGAN Ša posvetio pesmu Tari, pa otkrio kakav je njihov odnos sada! 20:57 Vip 1
Srpski Telegraf/Alo/D.S. ČEKA GA POTPUNI PAKAO Ša ulazi u "Zadrugu 5", a tamo će morati da se suoči sa četiri osobe, od kojih je jedna Ivana Aleksić! 07:57 Vip 0
Alo/Đ.M. PRELJUBNICI NA STUBU SRAMA! U emisiju uživo se uključila ona i izgovorila rečenicu koja ih je dokrajčila, nisu znali odgovor na pitanje! 08:44 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. NAKON ŠTO MU JE TARA SLUPALA PRETHODNI! Reper iskeširao ogromnu svotu novca za nov automobil, a jedan detalj ipak sakrio od javnosti! 07:33 Vip 1
Alo/Đ.M. BAVITE SE MANJE TUĐIM ŽIVOTIMA! Nenad se uključio uživo, a pitanje koje ga je sačekalo je repera izbacilo iz takta i žestoko je pobesneo! 23:48 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. ŠA JE IPAK SVE SLAGAO! Reper se na poligrafu tresao, priznao koliko je zaradio para u rijalitiju, a onda otkrio nešto što nije trebalo vezano za Taru! 21:27 Vip 0
Alo/Đ.M. TENZIJA DOSTIGLA VRHUNAC! Rešićeva urlala na Ša, morala hitno da se umeša i voditeljka, reper priznao šta oseća prema Tari nakon svega! 00:37 Vip 0
Alo/Đ.M. OSTAVILA TE JE KAO IDIOTA! Sandra sasula Nenadu ono što misli cela Srbija, reper zanemeo nakon ovih izgovorenih reči! 00:25 Vip 1
Alo/Đ.M. IMAŠ LI TI IMALO BLAMA?! Ša pobesneo na ovo pitanje, žestoko izvređao gledateljku nakon pomena Vladimira Tomovića 00:09 Vip 1
Pink/Alo/Đ.M. JESTE, ISTINA JE! Oglasila se Tara Simov nakon Nenadovih skandaloznih optužbi, priznala apsolutno sve i poslala reperu brutalnu poruku! 23:50 Vip 1
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SEDELE SMO U KOLIMA KADA NAM JE PRIŠAO SIMPATIČAN DEKA Nismo ni slutile da će ovo da nas pita, bukvalno smo se skamenile 14:48