Alo/D.S. NAJBRUTALNIJI SE*S U ISTORIJI RIJALITIJA! Deniz i Mihić divljačkom akcijom šokirali gledaoce, društvene mreže gore od komentara! 13:22 Vip 4
Alo/I.G. NJIMA NE TREBA JORGAN Deniz oralno zadovoljila Mihića u kupatilu, a onda je usledila akcija kao u po*no filmu i to bez zaštite! (VIDEO) 10:19 Vip 3
Alo/D.S. KARAMBOL U ZADRUZI! Gruja i Mihić zaratili zbog Mime, Stefan nasrnuo na nju, pljuštaće kazne?! 19:18 Vip 0
Alo/K.G. HAOS ZA CRNIM STOLOM Suočili se Dino i Viki, a onda se umešao Mihić, pljuštale brutalne psovke i uvrede 15:10 Vip 0
Alo/K.G. OVO SU SVI ČEKALI! Mia nakon što je napustila Belu kuću progovorila o odnosu sa Lepim Mićom, pa otkrila da li se kaje zbog veze sa Mihićem 09:37 Vip 0
Alo/I.G. MIHIĆ ZANJIHAO KUKOVIMA Veliki šef obradovao zadrugare hitovima, Stefan zapevao iz sveg glasa 13:36 Vip 0
Alo/K.G. OPŠTI HAOS U BELOJ KUĆI! Dalila i Mihić u nikad žešćem sukobu, polivala ga vodom, Car je opet ponizio pred svima, a Dejan sve samo posmatrao u tišini! 08:00 Vip 0
Alo/K.G. MORALO DA REAGUJE OBEZBEĐENJE Mihić i Dejan opet u žestokom sukobu, Stefan mu poručio da je Dalilina igračkica! 17:03 Vip 0
Alo/Đ.M. ZADRUGAR UDARIO DEJANA! Dalila skočila da odbrani bivšeg supruga i krenula da bije cimera rukama i nogama, neviđeni haos u rijalitiju! (VIDEO) 08:20 Vip 2
Alo/D.S. NOVI ŽESTOKI RAT TOKOM PODELE BUDŽETA Dalila skočila na sto, urlala na njega iz sveg glasa i napravila opštu pometnju! 18:36 Vip 0
Alo/K.G. ONDA SEDNE I ĆUTI, ZNA DA JE VEĆ DUŽAN Zadrugari opleli najstrašnije po cimeru, nisu ga štedeli, a ova stvar im nije jasna u njegovom ponašanju! 14:27 Vip 0
Alo/Đ.M. KARAMBOL U ZADRUZI! Opsovala mu majku, on se zaleteo na nju, obezbeđenje odmah uletelo! 08:35 Vip 0
Alo/K.G. BOLESNIKU JEDAN MENE NE POMINJI Stefan Mihić sve zgrozio izjavom da je Mija zaljubljena u Lepog Miću, a on poludeo i izvređao ga najstrašnije! 14:57 Vip 0
Alo/Đ.M. VRATI SE ODAKLE SI DOŠAO! Skandalozne Stefanove reči naišle na veliku osudu javnosti, Dino se zaleteo na cimera i napravio haos u rijalitiju! 19:15 Vip 0
Alo/Đ.M. RASPORIĆU TE KAD IZAĐEMO! Jezive pretnje smrću u Zadruzi u toku brutalnog sukoba, javnost traži momentalnu reakciju produkcije! 17:32 Vip 0
Alo/Đ.M. VIDEO SAM KO TE JE PLAĆAO NAPOLJU! Novi vođa udario na moral ove zadrugarke, otkrio sve o njenoj skandaloznoj prošlosti pre Zadruge i žestoko ponizio! 17:17 Vip 0
Alo/Đ.M. POTPUNO NEOČEKIVAN POTEZ IZBAČENE ZADRUGARKE! Njega je postavila za nju, ukućni su bili šokirani kada su čuli ko je u pitanju! 16:47 Vip 0
Alo.rs/D. I. TVOJ DEDA ME JE SE*SUALNO ZLOSTAVLJAO Dejan Dragojević pričao da ga je čovek ujedao za intimne delove tela?! 19:21 Vip 2
Alo/Đ.M. JE*EM TI MRTVU MAJKU! Skandalozno ponašanje maloletne Milice Veselinović, javnost zgrožena traži najoštriju kaznu! 11:45 Vip 2
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
SA NJIMA NEMA ŠALE Ovih 13 kombinacija suplemenata i lekova ne treba uzimati u isto vreme, a evo i zašto 20:00