Alo/Đ.M. NEVIĐENI KARAMBOL U BELOJ KUČI! Dino se zaleteo na cimera, izgovorio brutalne pretnje, umešana i Tara Simov koja je krenula da divlja! 19:30 Vip 0
Alo/I.G. NOVI OKRŠAJ U BELOJ KUĆI! Janjuš napravio skandal zbog Stefana Mihića, pljuštale psovke 18:24 Vip 0
Alo/D.S. MORALNA BUDALO, IDI SPASI BRAK! Sandra optužila Dalilu da je ljubomorna na nju zbog Cara, zadrugari se obrušili na nju! 18:04 Vip 0
Alo/Đ.M. KARAMBOL U RIJALITIJU! Mensur šutnuo Stefana Mihića, zadrugar se zaleteo pesnicom na cimera, obezbeđenje reagovalo momentalno! 20:03 Vip 0
Alo/Đ.M. KAŽNJENA JE OGROMNOM SVOTOM NOVCA Mima doživela pomračenje i nasrnula na Stefana nakon što je obelodanio sve o prostituciji, gađala ga u glavu! 07:58 Vip 0
Alo/Đ.M. DOŠAO SI IZ PI*KE MATERINE, JA SAM OVDE ROĐEN Skandalozno ponašanje Stefana prema Filipu Caru, javnost traži momentalnu kaznu! 15:15 Vip 0
Alo.rs/I.G. MARTINA RASKRINKALA MIHIĆA Otkrila da je hteo sa njom da pravi Miju ljubomornom, a on pobesneo i počeo da urla 17:30 Vip 0
Alo/Đ.M. HAOS OD RANOG JUTRA! Fran i Stefan u žestokom klinču, Mihić nasrnuo na cimera, zadrugaru uleteli da spreče katastrofu! 11:56 Vip 0
Alo/Đ.M. OTAC MI SE BORI SA RAKOM, A MAJCI SU ODSEKLI NOGU! Potresna životna ispovest zadrugara ledi krv u žilama, morao da pobegne iz zemlje! 10:15 Vip 0
Alo/Đ.M. ZAVEO JE 10 GODINA MLAĐI Marko poljubio Sandru Rešić pred svima, zadrugarka ostala skamenjena! 08:09 Vip 2
Alo.rs/I.G. HAOS U BELOJ KUĆI, OBEZBEĐENJE NIJE MOGLO DA IH ZADRŽI Pljuštale uvrede, zadrugari iskoristili porodični sastanak da se obračunaju 18:57 Vip 1
Alo.rs/D. I. ZVAĆU SVOJE DA SE TUKU UMESTO MENE Miki Đuričić pobesneo, pa zapretio Stefanu! Žestok sukob zadrugara 16:23 Vip 0
Alo/Đ.M. OBEZBEĐENJE ULETELO MOMENTALNO! Stefan i Mc Damiro u žestokom klinču, Mihić se zaleteo na cimera! 14:16 Vip 0
Alo.rs/D. I. PLAKAO, UDARAO I POKUŠAVAO DA POBEGNE Stefanu se sada pridružio još jedan Zadrugar! 19:47 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠOK MOMENTI U RIJALITIJU! Zadrugarke skinule cimera do gole kože, on ostao skamenjen kada su mu prišle i uradile ovo! 14:19 Vip 0
Alo/D.S. LILA GORKE SUZE Olga Margitić ne može da dođe sebi od šoka, Dino i novinari je skroz raskrinkali! 08:39 Vip 1
Alo.rs/D. I. HAOS U TOALETU Mia uletela kod Stefana dok je sedeo na šolji, on poleteo na nju! 20:55 Vip 0
Alo/D.S. STEFAN POTPUNO SLOMLJEN Zadrugar u suzama, ne može da prihvati da ga Mia neće da bude sa njim! 18:15 Vip 0
Alo/D.S. VIP SKANDALI IZ DUBAIJA Stefan Mihić ispričao kako je Maradona nagrabusio zbog njegove drugarice, a evo šta je imao sa slavnom plejboj zečicom! 16:22 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
SA NJIMA NEMA ŠALE Ovih 13 kombinacija suplemenata i lekova ne treba uzimati u isto vreme, a evo i zašto 20:00